Nuläget typ.

Gårdagen var värdelös, mikron dör på morgonen just när jag fixar frukost, det var första riktigt kalla dagen, jag var svinfrusen, jag avslutade dagen på jobbet med att städa i två timmar och jag bröt en nagel. Vilket fantastiskt liv jag lever egentligen när detta var mina största bekymmer igår.

Idag har jag knappt ätit, blev väldigt dåligt med maten på grund av tidsbrist främst så min kropp orkade knappt de långa trapporna hem, trodde jag skulle kollapsa. Under dagen var jag seriöst så hungrig att jag smög till melliskorgen och käkade fruktskal, hann aldrig vara mad på mellisen av olika anledningar. Åh livet! Måste hylla den lilla frukost jag ätit de senaste dagarna, havregrynsgröt kokad med en skvätt mjölk och en näve hallon, till det en klick vaniljkesella. Smakar hallonpaj med vaniljsås, alltså himmelriket!

Hur går det med Moas träning då? Ja det går verkligen käpprakt åt helvete men jag börjar få lite mer ork på eftermiddagar och kvällar först nu så jag tänker mjukstarta lite, dumdristigt att köra full växel från dag ett har jag lärt mig den hårda vägen. Det är en del jobb att komma tillbaka till den form jag föredrar så det får ta sin lilla tid för jag tänker inte slita ut mig själv just nu. Förut tränade jag ju mer eller mindre på heltid, nu har jag ett krävande heltidsjobb där jag är igång hela tiden så träningen får ske på deltid helt enkelt, på samma sätt som studierna.
Jobba, plugga och träna 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som en karusell fast det är en stol

50 år och förlovning