Inlägg

Visar inlägg från maj, 2014

Tagit sommarlov

Bild
Inte fotat och inte bloggat, jag har tagit lite sommarlov och bara levt. Onsdagen följdes av en utgång, torsdagen blev grillkväll och brännboll och gårdagen var lugn med god mat och härligt sällskap. Det är vad jag har gjort de senaste dagarna, efter tre veckors konstant pluggande så behövdes lite socialt liv. Idag ska jag förhoppningsvis pallra mig till gymmet, städa och ordna inför studenten och umgås med min familj vilket jag inte gjort på lite länge nu, Tjingeling! Baconinlindad sparris, en del av gårdagens middag. 

Glädjerus

Bild
Fyra prov senare går ett glädjerus genom hela mig, ångesten är borta och jag, Moa Margaretha Sandberg är klar med gymnasiet. 

Tack!

Bild
Jag vill tillägna det här inlägget till den som hjälpt mig genom hela högstadiet och gymnasiet, till den som alltid kunnat och hittat allt jag behöver till mina studier. Speciellt när jag sitter uppe om nätterna och panikpluggar inför nästa dag och varken orkar slå i papper eller bok då finns du där och hittar allt jag söker på ett litet klick.  Tack Google för dessa år, jag vet att vi kommer ses i framtiden. 

Sommar 2014, come at me bro!

Bild
Biljetterna till Gotland är nu bokade med denna härliga brutta och så lite Co. på det, sommarplanerna börjar sakta ta form, sommar 2014 come at me bro!! Tycker tametusan om dig jättemycket! 

Nattsvammel

Jag vet inte vart jag ska börja, det har varit en tumultartad vecka känslomässigt, många beslut är tagna och jag vet inte riktigt om jag ska le eller gråta. Känner mig så uppgiven men väldigt fri på samma gång, det pirrar av glädje i magen men bröstet känns tungt. Läser om EU-Valet, tittade på Sveriges siffror idag med mamma och blev bara arg, förstår inte människor vad de röstar på? Läser artiklar om andra länder och ser den värsta väg Europa kan ta nu framöver och det är skrämmande.

Hejdå Måndag

Bild
Funderar på att säga tack och hej till denna måndag, lite trött men ändå så uppspelt av någon anledning. Mitt dygn är vänt åt fel håll, kan inte sova på nätterna och vaknar tidigt på morgonen och har förträffligt svårt att sova på dagarna vilket resulterar i konstant trötthet. Nej det får bli ett Lost avsnitt och sedan får vi se om jag orkar gå och lägga mig, har det så bra i soffan ute på glasverandan, mysigaste natthänget som finns!

Sommarläsning

Bild
Resterande av mina sommarläsnings böcker kom med föräldrarna från sommarhuset igår så givetvis har jag glassat på balkongen med nästa bok i serien i högsta hugg, inget att klaga på alls faktiskt! 

Sommarhelg!

Bild
Hej och godkväll! Nu är den här helgen över och mina kära föräldrar har kommit hem från sommarhuset. Dagarna har bestått av att leva sommarliv på dagarna och plugga på nätterna när det svalnat av eftersom man har legat utslagen av värme och varit smått handlingsförlamad under dagarna. Denna dag började (efter lunchtid började vår dag) med lite försök till studier men värmen tog över så vi bestämde oss för att åka och bada, det blev sol och lite bad i lövsta halva eftermiddagen innan det bar iväg för röstning och sushimiddag med föräldrarna, en riktig sommarhelg! Lite klipphäng En av de bättre sommarmiddagarna! 

#pluggmara

Bild
Pluggmaran är i full gång, första kannan kaffe konsumerad och chokladbollarna som gjordes i förra pausen framplockade ur frysen, gudars vad nödvändig den sockerkicken var. Hög koffein och socker konsumtion är det som gäller i sådana här lägen, nu ska dessa texter bli klara. Seg tjej Studiegodiset för att det andra tog slut

Svensk sommar

Bild
Gårdagen var supermysig, härligt folk, värme, god mat och glädje! Idag käkades det brunch på Frandis och sedan bar det tillbaka till mig för att städa huset, därefter blev det bad och sedan balkonghäng resten av dagen. Man har verkligen legat helt utslagen av värme idag, helt otroligt vad sommaren har kommer med storstorm men jag klagar verkligen inte på att slappa i bikini på balkongen med en islatte halva dagen. Ikväll blir det ett ordentligt pluggmarathon med Matilda, laddat upp med pringles, celcius, kaffe och vindruvor, nu kör vi järnet! Nu ska jag ta mig en dusch och sedan sova en liten stund så jag orkar med natten. Dessa vapen har använts flitigt Spritkorgen ;) Sol och bad, som en sommardag ska va! Dagens höjdpunkt, islatte <3 

Nu höll det inte längre

Bild
Åh så trött jag börjar bli, Matilda har gått och lagt sig och jag tror nog jag ska göra samma sak, inte ens koffein i kombination med godis biter längre så det är nog bäst att köra några timmar sömn och sedan sätta sig igen på morgonen imorgon för det här funkar inte längre, slutkörd. Plugghörnan 

Slutspurten är igång!

Bild
Här sitter vi med varsin stor godispåse och väntar på kaffe, plugg plugg plugg! Slutspurten är igång på riktigt och vi har världens bästa studieförhållanden just nu så tack och hej, jag lär kika in i natt när godiset är slut och vi koffeinbesatta om vi inte somnat här ute by then.

På vår balkong

Bild
Nu imorse blev balkongen äntligen färdig! Där har jag spenderat några timmar med en bok och ett stort glas vatten som jag nu tänkte byta ut till en burk celsius. Jag nöjesläser hemma i Stockholm?! Har hänt ett fåtal gånger men jag har aldrig legat och sträckläst såhär som jag gör nu, helt underbart men min bok är dock slut snart... Vill läsa de andra i serien men de ligger ju självfallet på landet, kanske dags att ta tag i de där studierna för dagen?

När livet är lite lättare

Bild
Gårdagen spenderades ute i solen till störst del, sedan blev det middag och rabarberpaj med Matilda, Gabriel och Simon, mums! Livet blir så mycket lättare när det är sommar, till och med studierna går an om man får sitta utomhus. På dagens schema står det studier och handla basvaror, ingen träning? Vi får se, min kropp har sagt emot rätt ordentligt senaste dagarna, stress och lite sömn påverkar inte träningen positivt så både knän och vrister börjar ge upp, även min vanliga mentalitet saknas. Tror träningen får komma igen till "sommarlovet", när stressen och ångesten lagt sig och fram till dess kör jag på med studier och godis!

Gammalt äckligt plåsterklister

Svenska grammatik, jag överdriver inte när jag säger att det känns som att jag desperat försöker klistra ihop mina betyg med gammalt äckligt plåsterklister. Nu har jag suttit här i tre timmar och pluggat grammatik, inte lätt som dyslektiker det där. Dagen i allmänhet har varit riktigt seg, gjorde mitt muntliga nationella i svenska vilket kändes rätt bra men därefter gick allt bara utför. På gymmet krampade min vad ihop så att jag knappt kunde gå och när det väl släppt så ger sig knäna, båda två. Gav upp, åkte hem och sov fram till middagen, därefter gick jag till Ica och köpte godis för att jag tyckte synd om mig själv och nu har jag pluggat grammatik i tre jävla timmar. Inte glad på livet just nu men jag får ta konsekvenserna av mina val i skolan, det är bara acceptera och bita ihop nu.

#KBK

Vid ca 02:30 blev jag klar inatt, med mycket koffein i kroppen gick det där med att sova inte super men jag har fått mig några timmars skön sömn i varje fall. På dagens agenda står först en promenad, sedan en ordentlig frukost, svenska NP som jag sitter och förbereder nu, gymmet, uppsatsskrivande(ja jag har fler). #KBK

Kom igen nu.

Nu kör vi sista rycket för dagen/natten, har totalmördat mina biceps ett tag på gymmet och är nu fit for fight i studieväg igen. Myst ner mig med en kopp te och skön musik ute i hörnsoffan i vårat fantastiska uterum, jag kommer i princip spendera all vaken tid i detta rum och på gymmet denna vecka. Passet gick faktiskt rätt bra idag, kommer ha sådan brutal träningsvärk imorgon så det är tur att det är ben/mage som gäller imorgon då! Nej nu är det dags att sätta igång och skriva klart den där uppsatsen jag tjatat om i typ en månad nu, kom igen Moa!

Sommarregn

Bild
Väl på gymmet fick jag skuldkänslor för att jag inte pluggade så jag vände på klacken och promenerade hem i regnet förbi biblioteket och lånade boken jag måste läsa för att rädda svenska betyget. Älskar verkligen regn, speciellt när det inte alls är kallt ute, sommarregn är så underbart. Nu har jag suttit och skrivit uppsats i 1,5 timme och fler timmar ska det bli! Ikväll ska skiten bli klar, tänkte hänga på gymmet mellan 22-23, tar cykeln för att vinna tid hemma vid mitt Word-dokument. Förhoppningsvis har jag skrivit klart innan midnatt så jag får sova några timmar, tänkte i princip leva på koffein denna vecka för sova många timmar finns det inte någon tid för. Njuter av sommarregnet I uterummet är där jag hänger numera, mysmusik i högtalarna, mysig filt, te och kaffe, en soffa, en dator och en tjej som desperat försöker tejpa ihop sina betyg två veckor innan hon tar studenten. Kommer nästan sova här ute, skulle inte förvåna mig om det hände, imorgon blir det en kaffetermos och

Vitaminboost

Bild
Vitaminboost såhär på förmiddagen när man gräver ner sig i studier och behöver fräscha upp sig lite, bara vanligt blåbär och citronvatten som man mår förträffligt bra av! 

Stålsätter mig

Skrotar min gamla planering, vem lägger en vilodag på en måndag? Pucko Moa... Då kommer man inte igång på tisdagen heller. Nu har jag lagt ihop ett schema för denna och kommande vecka, det är ca 7 skoldagar kvar och alla (jag menar verkligen alla) betyg ska räddas så det finns ett pluggschema och ett träningsschema som ska följas till punkt och pricka, vad gör vi? nu jävlar kör vi! Schemat är tajt, det handlar om att lyckas skriva ca 6 A4 om dagen varje dag samt läsa en hel bok som jag ska låna om nu idag, antagligen ca tre prov och några redovisningar som visserligen är färdiga men de ska göras också. Nej jag ber om ursäkt för mina humörsvängningar kommande dagar, detta kommer bli sjukt.

Made for running

Bild
Jag var så fruktansvärt förbannad och gick igång på precis allt, efter 6 snabba km är jag på bättre humör men nu krävs nog hårdträning för att hålla mitt humör i styr, klagar inte alls måste jag säga.  Gräshäng börjar bli standard efter löprunderna

Tiggeri

Fascineras över hur människan beter sig, hur man kan sjasa bort en annan individ som om det vore en rabiessjuk herrelös hund, tog väldigt illa vid mig när jag såg detta ske på uteserveringen där jag och mamma satt idag. Samtidigt förstår jag hur servitrisen resonerar, man vill inte bli tiggd av när man sitter och äter lunch i sommarsolen. Tiggeri är fruktansvärt sorgligt, det finns människor som faktiskt har det svårt men alla tiggare dras numera under linjen "Organiserat tiggeri". Jag är inte påläst i ämnet men att organisera tiggerier och utnyttja andras empati och skuldkänslor är otroligt respektlöst och gör mig bara förbannad. Personligen skänker jag aldrig pengar till tiggare av just den anledningen, jag skänker hellre pengar till olika organisationer för då vet jag vart pengarna går någonstans, jag skulle också absolut volontärarbeta på något hem för hemlösa då jag skulle se vart hjälpen hamnade. Tack och hej från mig!

Tre dagar

Bild
Fredagen spenderades ute i solen med Matilda, därefter blev det utgång med ett stort härligt gäng och gårdagen spenderades till störst del utslagen och bakis men på kvällskvisten pallrade jag mig iväg mot Simon och hängde där med lite härligt folk. Idag har jag och mor min varit inne i stan och köpt skor och kläder till min student, bara betygen kvar nu då så är jag good to go! Det var supermysigt och jag är verkligen kanonnöjd. Det var en kort sammanfattning av de tre dagarna jag inte bloggat något under, nu ska här pluggas resten av kvällen. Solhäng på vår nästan färdigbyggda balkong Min underbara vän #såextremtmycketkärlek Lunch på uteserverning med Mor min Mina nya älsklingspälsklingar Typ kär. Fantastisk kvalité på bild men jag är glad! 

Liten blir stor

Bild
Godmorgon! Dagen börjar med strålande sol så jag tänker ta mitt pick o pack och gå ut i uterummet och förmiddagsmysa. Sedan blir det gymmet, träningen har lagts lite på hyllan nu när det är så otroligt mycket jag måste göra i skolan, slutspurten är här och jag har alla mina betyg att rädda. Vad hände egentligen med tiden, tycker inte det var länge sedan jag började första klass och var hur stolt som helst över att få börja skolan. Nu tar jag studenten om 20 dagar, knappa tre veckor att rädda hela den här terminen samt ca 3 kurser från tidigare, vad in i helvete har jag gjort egentligen? Haft en jäkla otur och bara stängt ner och sagt fuck this shit jag orkar inte längre. Nu orkar jag, har huvudvärk varenda dag av stress men kör på ändå. Idag är det 6 timmars plugg som gäller och därmed basta!! Det lilla busfröet blev ett större busfrö

Dagen efter kvällen före

Bild
Kvällen började på Retro och fortsatte på Kristall, "Nykterist Javisst" gällde inte kan jag faktiskt erkänna, det blev lite lagom mycket och jag kan inte påstå att jag mår fantastiskt idag men kul hade vi! Dagens agenda lyder: Sova lite nu, plugga, dra ett danspass på gymmet och sova lite till och vila upp mig inför morgondagen, hey ho let´s go! Dig diggar jag! 

Masquerade

Bild
Godmorgon eller godnatt kanske jag ska säga, hemkommen och rätt trött så det blir nu film och sömn för min del, godnatt! 

Räddar mitt yttre

Bild
Spöket Moa hälsar på! Här pågår lite räddning av min hy och hårfärgning, hela jag har sett för risig ut bra länge nu så nu är det allt dags för en liten upp-piffning av lilla mig. Sen är det ju min sista skiva ikväll vilket inte har ett dyfft med saken att göra egentligen, bara en liten anledning att faktiskt ta tag i mig själv och inte bara sitta uppkrupen i en hörnsoffa med studier och förfalla.

En sommarkväll

Bild
Dom andra spelar fotboll och jag tittar på, till att börja med avskyr jag fotboll och för det andra började mitt knä värka i förra veckan så att riskera något såhär innan sommaren och studenten verkar otroligt dumt. Men det är faktiskt såhär sommarkvällar ska vara trots allt, nästa gång får jag rycka upp mig och vara med, det har faktiskt varit kul att spela fotboll med klassen även om jag verkligen är dålig på det. Blev ingen träning idag heller, tanken var att va på gymmet nu och köra ett biceps/axel/bröst pass men jag kom på att det brukar vara smockat vid vikterna den här tiden så jag hoppade det idag, får köra det passet imorgon istället helt enkelt. Imorgon blir det upp och hoppa halv fem, och sen är det skiva på kvällen/natten, däremellan ska jag träna och plugga, sova kan jag väl göra när jag är död? L

Uppdatering

Bild
Nu har några timmar gått, en promenadpaus har det blivit och nu en liten bloggpaus men jag har hunnit med väldigt mycket hittils. Helt klar med fågelskådningen, två tal och sitter nu och pluggar religion och kommer snart att explodera av rastlöshet! Satte mig i vår hörnsoffa i uterummet och det är från och med nu min plugghörna, det blev en lite bättre tillvaro än flickrummet. Ska någonstans hinna till gymmet innan 23 ikväll, är helt seg i huvudet efter alla timmar framför datorskärmen så lite fysisk aktivitet är nödvändigt. Lätt uttråkad och seg

18 timmar och 45 minuter från och med nu.

Bild
Nu har jag tagit mig en pluggpaus, jag har ca 19 timmar på mig att lära mig allt om fåglar då jag och tre till ska hålla i en fågelskådningsexkrusion kl 7 imorgon bitti vid kyrksjön i Bromma, tagga! Någonstans under dessa knappa 19 timmar ska jag lära mig allt om Buddhism och Islam också inför omrproven på torsdag morgon. Under dessa knappa 19 timmar jag jag till gymmet också, det är trots allt en omöjlighet för mig att sitta still så länge så räkna bort ca 2 h på de 19. Även minst tre uppsatser bör bli klara också, två tal/presentationer och någonstans ska jag äta också. Jag o min kära spegel

Myspromenad

Bild

Måndag= Vilodag

Måndagar är vilodag i träningsväg, så en långpromenad tänker jag pallra mig ut på ändå men säger schemat att jag ska vila så ska jag tamefan vila också. Tränar jag idag sabbas hela veckoplaneringen, måste lära mig att följa planen jag sätter upp och sluta köra "Let´s wing it!" som jag gör med precis allt numera.  Igår blev en oplanerad vilodag men kroppen sa nej, det finns inget viktigare än att lyssna på sin kropp i det läget, då tänker jag spontant att jag måste träna idag trots att jag fortfarande känner mig rätt seg men taggad. Överansträngning kan ju ske både i musklerna, mentalt och även i nervsystemet är något jag nyligen lärt mig och då även vikten av att lyssna på kroppen, säger kroppen nej så är det ett nej.  Slita ut sig själv är ju förjäkla onödigt när det finns tydliga signaler som säger "Sitt stilla i soffan, ät frukt och choklad, drick en stor kopp te och ta det bara jävligt lugnt!". 

Tack, 8,5 år senare.

Bild
Har så fruktansvärt ont i magen, ska krypa upp i fosterställning framför ett avsnitt av Lost såfort jag kikat in här och sagt hej! Halva dagen spenderades hos handkirurgen och jag är äntligen fri från den mottagningen för den här gången. Stötte på kirurgen som fixade min hand när jag var 10 år, då jag fick skadan jag dragits med i 8 år nu, kirurgen som gjorde min lilla hand hel igen så jag passade på att tacka honom för det 8,5 år senare. I hopp om att magkramperna ska släppa så är planen om ca en timme att plugga religion och skriva en redovisning i religion, därefter åka och dra ett danspass på gymmet, eller ett benpass, vi får se vad jag känner för.

Come here, don´t be stiff and proud

Bild
Nej det blev ingen träning idag, tur var nog det då jag känt mig rejält dålig större delen av dagen. Lyckades dock klämma in lite övningskörning vilket gick galant och lite promenad i regnet för att köpa glass till efterrätt, lyssnade på Miss Lis Ba ba ba på regnpromenaden, det är verkligen en sån låt man blir genomglad av. Något speciellt är det allt med den, alla åren den funnits på min spellista har jag lyssnat på den främst under regniga jobbiga dagar och plötsligt dansar jag av glädjerus, det är så fint med musik ibland. Lyssna och njut people! 

Jag borde inte

Gått ut lite får hårt på min kropp den här veckan, känner mig trött, seg och har en sån brutal träningsvärk från både gårdagen och förrgårdagen så om jag ska ta mitt förnuft till fånga ska jag inte gå och dansa idag, var tillräckligt förnuftig att skippa styrkepasset men dansen är ju förjäkla rolig! Vi får se, jag borde verkligen inte.

Det går frammåt

Godkväll, dagen har varit fullspäckad! Startade med ett slarvigt kort styrkepass som innehöll lite biceps och bröst, sedan blev det ca 40 minuters zumba innan jag insåg att jag hade rätt brått då jag skulle möta upp Sindre i Vällingby för lite häng och däremellan hinna duscha och äta lunch så det fick bli buss hem. Därefter blev det övningskörning, jäklar vad det går framåt nu! Siktar på körkort i September så jag har något mål utöver att ha kortet innan lillkusinen min som råkar bo i ett land långt borta som kallas Amerika där man får ta körkort vid 16 års ålder, just den biten sporrar mig ordentligt, jag är ju äldst! Inte en chans att lillan får ta körkortet före mig. Nej nu blir det sova, är ett skönt styrkepass och ett zumbapass imorgon förmiddag jag taggar för nu, älskar att vara ledig på söndagar av just den anledningen, dubbelpass på gymmet ju!

Let´s Dance

Jag är en trogen följare av Let´s Dance, har alltid älskat att sitta och titta på och kommentera dansteknik med mina föräldrar, fredagens höjdpunkt så länge jag kan komma ihåg. Varje fredag ångrar jag att jag inte fortsatte att dansa Lindyhop och att jag aldrig tagit tag i dansen ordentligt. Jag må ha dansat hela mitt 18 åriga liv men jag har aldrig kommit igång seriöst. Det är något jag verkligen älskar, på klubben hittar du mig på dansgolvet, när jag städar, målar eller lagar mat är musiken alldeles för hög och jag experimenterar med olika dancemoves. Jag är den där lilla flickan som dansade vals på pappas fötter, buggade med pappa på finlandsfärjan, dansade slowfox på en parkering för att vi inte hade något annat att göra, alltid har dansat och alltid kommer göra. Jag har i flera år velat börja ordentligt, det är en sån där dröm som är fullt möjlig men där tiden inte riktigt räcker till. Jag har till och med pratat löst om det med flera killkompisar som har samma intresse men inte

Tårkalas

Bild
Inte är det lätt när det är svårt, av alla saker att storböla över väljer jag Vampire Diaries. Så mycket har jag att vara ledsen över för tillfället, men jag varnar er som följer serien, det blir gråtkalas!

Glädje på riktigt

Bild
Kan knappt lyfta armarna, så ska det kännas efter ett bra pass! Mitt hopp var att det skulle vara relativt tomt på gymmet vid halv tre men självfallet är "macho" grabbarna där vid vikterna, jag tog det lilla mod jag hade och ställde mig vid dem med mina ändå rätt tunga vikter och körde järnet. Triceps är ju det absolut tråkigaste som finns att träna vilket har resulterat i att jag halkat rätt mycket efter just där och idag tränade jag triceps för första gången på ca två månader, ordentlig skärpning på den fronten nu Moa! Annars gick det galant, rygg och axlar stod också schemat och när jag inte lyfte vikter stod jag seriöst och dansade smått av glädje, så uppriktigt glad just nu, jag bara ler.

Struktur

Bild
Fredagmorgon, har helt för mig att jag är ledig idag, inte hört något annat så det får bli så. Annars är det träning som gäller idag, satt i ca två timmar igårkväll och pusslade ihop ett fungerande träningsschema där jag satt in de "tråkiga" muskelgrupperna i samma pass som de roligare och hoppas på mer motivation på det sättet. Det blev inte så himla stor skillnad på det jag kört tidigare men några förbättringar, någon ny övning och en jäkla massa struktur på passen. Nu blir det kaffedrickande och lite serietittande innan jag tar mig en promenad till Ica, därefter blir det studier och sedan gymmet efter lunch och sedan lite mer studier, måste få struktur på min vardag igen. De trötta ögonen får ni slippa. 

Träningsglädje

Jobb är kirrat, fick ett erbjudande via mail på vägen till gymmet och all glädjeenergi ville jag självfallet lägga på att ta ut mina muskler. Torsdagar är passdagar vilket innebär att jag går på gruppträningspass för rumpa/ben och mage/rygg, insåg att jag börjar bli för vältränad för dem så det är nog dags att röra mig ner till gymmet och köra järnet där istället så jag får ut något utav träningen. Efter Booty passet så frågade jag efter bra jobbiga övningar och fick pröva två riktigt jobbiga jag aldrig riktigt kört förut, en variant av benböj som du gör ståendes på en pilatesboll och bulgarian squats med den främre foten på balansplatta, i båda övningarna måste du spänna varenda liten muskel i bål och ben och de är verkligen grymma för styrka, stabilitet och ökad balans. Dessa två ska jag garanterat sätta in i mina benpass framöver! Sen slank jag in och skulle bara köra ca 20 minuter Zumba men jag blev kvar hela passet med full energi och glädje timmen ut, nu ska jag sätta ihop li

Hyllning till gröt

Bild
Magen började tycka att det var dags för ett rejält mellanmål så jag började rota i lådor och hittade mina sportgryn som jag i princip levde på för ca ett år sedan, det blev en portion med varma björnbär och kanel. Gröt är ett så fantastiskt livsmedel, man blir proppmätt och det är så otroligt kalorisnålt för sin storlek. Menar en dl gryn med 2 dl vatten blir en proppfull skål mättande mat, lite bär på det för smakens skull och viola! Snabbt, gott, mättande och lätt som en plätt. Typ love of my life Idag ska jag till gymmet, har inte tränat på fyra hela dagar, paddlat har vi ju gjort vilket gett mig både träningsvärk och ryggont så jag bör ta det försiktigt nu, inget ryggpass idag inte! Men benen kan jag allt mörda lite smått, vi har ju ändå suttit ner i tre dagar. Tjingeling!

Stövlar från Coop

Bild
Köpte ett par väl behövda stövlar idag, sprang runt i hela Vällingby innan jag gav upp och åkte till Coop forum i Vinsta för att pröva lyckan, det första jag ser i butiken är en skylt där det klart och tydligt står GUMMISTÖVLAR, tog mig tio minuter att hitta ett par svarta små 36:or så nu är jag redo att inta den svenska sommaren!

Rätt nöjd ändå

Bild
En fantastisk måndag följt av två vädermässigt sämre dagar då mobilen låg ordentligt nerpackad i dubbla vattentäta påsar varav inga bilder från dem. Mina fingerleder värker fortfarande efter den barhänta iskalla paddlingen men jag kom hem med ett ordentligt leende på läpparna trots allt. Nu är det dags att avnjuta min godispåse och ladda upp inför två avsnitt av Game of Thrones.