Inlägg

Visar inlägg från juni, 2013

Hejdå, vi ses, adjö, farväl.

Bild
Jag vill stanna ett tag till i det här konstiga landet, trots att jag inte förstår mycket av deras värderingar och tankesätt så vill jag stanna. Stanna kvar i värmen och lättnaden av att inte behöva tänka på precis allt innan man går utanför dörren, allt är så lättsamt. För en gång skull har jag kunnat vara riktigt glad och lättad på riktigt och det har varit två fantastiska veckor i Riverside California. Igår var vi som sagt på ett vattenland vilket var härligt, bara dra runt och ha grymt kul en hel dag och äta glass i stora lass. Idag var vi vid havet och jag kunde inte haft en bättre sista dag här, lekte i de höga vågorna, sov i solen, åt frukt och oreos och bara njöt av livet. Jag vill inte åka hem. Men jag saknar Sverige, har trots allt insett att jag aldrig skulle kunna bo här. Det är lite som ett fängelse jämfört med gamla goa Sverige, man kan inte ta sig någonstans utan bil och efter kl. 22 är det utegångsförbud för minderåriga. Men det har varit en jäkla vilosemester som jag

Tivoli och en jäkla massa kärlek

Bild
Idag har jag varit på tivoli med kusin, det var roligt så länge det varade för självklart ska min mage börja göra så ont att jag knappt kan gå, älskar relationen mellan magen och mig. Så det blev bara att åka hem och sova några timmar, men vi gick till poolen och simmade några längder efter middagen så lite produktiv har jag varit. Tjingeling!

Jag är där solen alltid skiner

Bild
Nu är sista dagarna här planerade, imorgon blir det en omgång beach volley igen, på fredag åker vi till ett vattenland och på lördag blir det att hänga vid havet. Söndag blir att packa, jobba stenhårt på brännan en sista gång och umgås ordentligt med familjen och sedan lyfta härifrån och landa i Sverige på måndag morgon. Så ser nu de sista dagarna ut här, idag lär det bli att pressa i solen minst två timmar till och kanske ta ännu en shoppingrunda med kusinen, snacka om att mitt bank konto kommer vara rätt tomt snart... men bästa shoppingen gör man i USA. Har legat och jobbat stenhårt på brännan nu men vätskebristen kommer rätt fort här så det blev att ta en paus och drick massvis med utspädd saft och slänga in ett halvkonstigt blogginlägg. Tjingeling!

Tre bra dagar i Kalifornien

Bild
Hej och godmorgon! Nu sitter jag hemma efter ännu en shoppingrunda, idag blev det en bikini, shorts och ett linne. I förmiddags kom Saga med familj hit, som jag saknat den tjejen! Hon har varit utbytesstudent i Vegas ett år så det var härligt att ses igen. Vi har även hunnit fira midsommar med trevligt folk och varit på universal studios vilket jag personligen inte tyckte var alltför häftigt. Tyckte att allt var uppbyggt med samma koncept vilket är rätt synd men det var vissa saker som var ballt att se trots allt. Och sen fick jag äta Dippin Dots igen efter rätt många år och det var precis lika gott som jag kommer ihåg det, namnam! Midsommardrink! Familjen firar midsommar Trött tjej laddar inför en heldag på Universal Taggar till! Dippin Dots! Best shit ever Saknat dig tjejen! 

Klart det firas midsommar i USA

Bild
Nu bär det snart iväg för att fira midsommar en dag sent, men bättre sent än aldrig right? Dansat i köket till sommarmusik halva förmiddagen med faster så lite träning har jag fått trots allt. Nu sitter jag mest och väntar på att vi ska åka och funderar på om jag ska ha den blommiga eller knallblå blusen, vilka problem man kan ha. Självklart har jag mitt glas med extremt utspädd saft bredvid mig också, behöver alltid det där glaset bredvid mig eller i handen annars får jag vätskebrist direkt, så varmt är det här. Tjingeling! Skål!! 

Himlen är blå och havet lika så

Bild
Nu är pengarna snart slut, men shoppingen är ju rätt bra måste jag säga. Igår kväll var vi på stranden och spelade volleyboll, drack öl och cider och hade det allmänt trevligt med några andra familjer. Självfallet spelade jag inte volleyboll då jag bara skulle förstöra för mitt lag så jag fotade och drack cider istället, lika mysigt det. Idag hängde vi en stund hos några familjevänner och även där dracks det öl i värmen, eller det var någon frukt och bär öl, men den var då jäkligt god. Sedan har jag bara hängt i gallerian och shoppat lite för mycket, men är man i Kalifornien så är man, jag är i varje fall ruggigt nöjd med dagen och förhoppningsvis pallrar jag mig ut och springer lite senare också, vi får la se hur mina knän känns. Tjingeling!

Poolhäng

Bild
Tillbaka efter poolhäng med kusin, självklart blev det glass i stora lassa väl hemma och jag har äntligen solat bort den jävla sportbh brännan. Hängde vid poolen, lekte i vattnet, snackade skit på svenska för att ingen annan förstår, sov och åt beef jerkey. Jäkla bra poolhäng helt klart! Dagarna ser rätt lika ut, sticker till poolen efter förmiddags kaffet, kommer hem och sätter sig ute och läser fram till middagen och sedan tittar man antingen på film eller myser med faster. Självklart somnar man innan midnatt också, jag sover verkligen alldeles för mycket just nu. Minst 10 timmar per natt, men snacka att jag kommer vara utvilad sen! Tjingeling!

Jag trivs här i landet långt borta

Bild
Ännu en lugn dag, åkte och handlade mat och har sedan hängt vid poolen med Nicole, måste påpeka att jag älskar mitt pigment! Jag bränner mig aldrig, och har aldrig gjort och blir brun av av att bara fundera på att lägga mig ute i solen. Nej inte riktigt men nästan, speciellt nu när jag redan skaffat en rätt bra grundbränna i Sverige. Är redan brunare än kusinerna som bor här! Anyway, jag har det bra, det är varmt, det äts glass hela tiden, vi bor nära poolen och jag har världens bästa semester. Tjingeling!

Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Bild
Mätt och välbehållen efter en eftermiddag i en annan galleria än den närmaste här. Köpte nya vita converse och en plunta till mig själv. Hängt med faster Karin hela dagen helt enkelt, hon övertygade mig om att köpa skorna och jag är så nöjd så det finns inte. Världens sötaste vita converse är vad de är. Hämtade mat på Panda express på hemvägen och jag måste säga att det var riktikt bra mat för att vara snabbmat här, helt okej faktiskt. Finns inte mycket mer att säga om dagen förutom att shopping börjar bli jäkligt standard när jag är här.  Tjingeling! 

Det är min paus för detta år

Bild
Godmorgon! Här blir det svenska pannkakor till brunch och sedan bär det av till en outlet och köper converse och kanske lite annat smått och gott. Igår hängde jag några timmar i Tyler Mall och hittade ett par löpshorts, en astuff maxi klänning och lite nya bodysprays och lotion. Det är bra härligt på detta ställe, allt är svinbilligt och vädret är alltid hur bra som helst. Jag stormtrivs! Jag vill skriva massa långa inlägg om vad jag gör här men för att vara ärlig så gör jag inte så mycket, det är verkligen en riktigt lugn semester, en paus där jag kan ta reda på vad jag vill och vad jag faktiskt känner utan att bli störd, och njuta till max samtidigt. Tjingeling Det var en brahairday och jag va glad

I love California

Bild
Godmorgon! Tog mig en rejäl sovmorgon och startade dagen med en stor kopp vaniljkaffe, en morgon som denna får fem av fem toasters. Anyways så sitter jag nu och försöker få i mig vatten då jag har en jäkla vätskebrist, sedan kommer kusinens kompisar hit för något suprise goodbye party för en tjej som ska flytta. När småtjejerna sjunger kareoke och skriker så hela huset skakar flyr jag och hänger i Gallerian några timmar, shoppar och har lite egentid. Känner att det behövs, och jag känner inte för ett till migränanfall just nu. Igår hade vi gäster, åt god lunch och middag, kom igång med att åka longboard igen och hade det allmänt trevligt helt enkelt. Jag förstår inte varför vi inte sitter ute och äter oftare här, finns inget mysigare än den romantiska belysningen, eldstaden och god mat. Tjingeling! En del av den romantiska belysningen

14/6- 13

Bild
Nu äntligen har jag fått igång datorn igen!! En förvirrad faster gav upp tillslut så nu löste två klipska kusiner mitt lilla problem. Nu har datorn energi igen och jag kommer åt allt jag behöver, haft fetaste dator abstinensen, trots att den bara varit död i två dagar. Hur är det här borta då? Det är varmt, den saken är säker, och jag verkligen älskar detta klimat. Igår sprang jag en runda, simmade och körde ett kort styrkepass, kändes helt okej och jag var pigg och glad hela dagen. Åkte till gallerian på eftermiddagen och tittade lite i affärer, hittade rätt mycket jag ville köpa men tänkte vänta med att shoppa i vanliga affärer tills efter vi varit på en stor outlet. Igår var vi även på en stor restaurang som serverar glass i jäkligt stora lass, det var intressant och jag hade både en rejäl huvudvärk och magvärk när vi gick därifrån, hög ljudvolym och en massa glass passar amerikanarna perfekt. Men det var trots att en lite rolig upplevelse. Idag är jag inte pigg och glad alls, h

California

Bild
Har inte en så farlig jetlag alls, så jag har varit relativt pigg och glad idag. Handlat med faster, varit på lillgrabbens graduation och hängt vid polen, solat och simmat några längder. Har även klurat ut ett bra träningsmorgon som jag tänkte köra så ofta jag kan när jag är här. Blir att gå upp relativt tidigt, springa 5 km, springa via poolen och köra lite styrka och simma några längder. Blir alltså cirkus en timmes träning om dagen, minska man bara flörta med sig Nicole på detta också. Har i alla fall varit  en helt okej dag måste jag säga. Skönt med värmen, kul att träffa släkten och härligt med lite ny miljö. Tjingeling! Graduation Lever livet!

Frukost och en jäkla massa kaffe

Bild
Nu sitter man då på Arlanda och äter frukost, älskar att äta frukost här, det är så mysigt på något vis.  Blir en riktigt rejäl frukost då jag antagligen inte kommer hinna äta förrän jag är framme i Californien men jag klagar inte på restaurang frukost.  Känns väldigt tryggt just nu, nerverna är inte jobbiga på något vis och det känns som vanligt. Rätt skönt faktiskt, mamma var lagom stressad och hennes nerver gick i hundra tjugo, men vem klandrar henne?  Snart bär det iväg iallafall och jag är hur taggad som helst och rätt trött men det blir nog bra det här.  Tjingeling! 

I´m ready to go!

Bild
Nu har jag sovit lite och ätit middag så nu mår jag rätt mycket bättre. Allt är packat och klart så jag kan krypa till kojs nu om jag vill. Ska en sväng till Simon först men sen ska jag sova (försöka iallafall). Varken jag eller mamma orkade laga middag så vi åkte upp till åkermyntan och hämtade thaimat, namnam. Kan verkligen leva på kycklingspett med jordnötssås, omnomnom. Har laddat ner en massa film nu också så jag klarar mig hela resan, laddat med en 200 g marabou har jag också så nu jävlar är jag redo att åka. Tagga till!! 

Vi ses snart igen

Snart smäller det, jag har nog inte varit såhär stressad i hela mitt liv. Så mycket som ska göras. I skrivande stund sitter jag på en buss påväg hem och funderar på när jag ska hinna äta. Väl hemma måste jag kasta mig iväg till ett jobbmöte och sedan direkt till gymmet, vem behöver mat lixom?  Har i allafall varit i Vällingby och köpt basic linnen då mitt gamla blev sönderslitet på flaket, så det blev några nya.  Jag håller på att bryta ihop snart, började nästan storgråta mitt i Vällingby centrum. Stress, sömnbrist och sen glömde jag säga hejdå till pappa som åkte till Berlin i morse och jag som stack såfort dom kom hem igår kväll för att sova hos Olivia.  Bröt nästan ihop helt när jag fick smset "sköt om dig, älskar dig tjejen". Kommer sakna dig som tusan pappa!!  Nu blir det en stressig dag, lär slänga upp fler inlägg innan jag åker hemifrån kl. 5 på morgonen imorn.  Tjingeling!! 

Otursfågeln lyfter snart

Jag är nu grymt trött, ska krypa till kojs tidigt ikväll om jag lyckas med det. Vill ta en löprunda men hela min kropp säger emot med magsmärtor och allt vad det är. Börjar misstänka att jag inte tål gluten? Skulle förklara de enorma magsmärtorna jag får när jag äter bröd. Jag tål ju inte riktigt laktos heller så mitt liv är rätt fantastiskt just nu. Nu blir det en testperiod helt utan gluten och så lite laktos som möjligt, jag ska ju resa bort!? Blir spännande det här, men vad som helst för att slippa detta faktiskt. Hat på min mage just nu, vet inte hur man lever utan varken laktos eller gluten. Livet är bra för snart åker jag härifrån!

Hej kom och hjälp mig

Bild
Hemma efter en supermysig kväll ute på Ekerö med världens härligaste människor! Sov ju hela dagen så jag är rätt pigg nu, dumt då jag ska upp och jobba imorgon. Men med den energin har jag städat köket och startat en diskmaskin. Produktiv as hell! Nej men mina hormoner är verkligen all over the place, börjar bli jobbigt faktiskt. Vet inte om det brukar vara så här illa men nu är det ju fruktansvärt, spricker snart på riktigt här. Imorgon blir det som vanligt att jobba, sedan packa den där väskan och förhoppningsvis hinna träffa Olivia en sväng på kvällen, så mycket att göra och så lite tid! Ska hinna träna och sova där någonstans också, stressigt det här med sommarlov och resor. Nu blir det nog How I met your mother och något försök till sömn, eller en nattpromenad för att lugna nerverna och bli av med lite överskotts energi. Vi får la se. Tjingeling! Goa och glada

Svensk sommar som den ska vara

Bild
Sovit  hela dagen.... Eller nej, vi vaknade och gick till Frandis för att käka pizza frukost och sen har jag sovit resten av dagen. Nu ska jag iväg och grilla hos en vän och förhoppningsvis kommer jag hem inatt för jag jobbar imorgon och känner att några timmars sömn skulle sitta rätt fint. Gårdagen var supermysig! Träffade nytt folk, pratade, hängde och åkte till slut hem till mig och åt mackor, popcorn och tittade på film. Tror att vi sov fem pers i soffan?! Trångt som satan, men frös gjorde jag iallafall då vi var tre som delade på ett täcke, en viss person (väldigt trevlig grabb) snodde hela skiten... Mysigt var det trots allt. Nu måste jag hälla i mig en kopp kaffe så att jag piggnar till innan jag ska iväg, är fortfarande äckligt trött. Tjingeling! Bra jävla frukost!

Makaronipudding och blå ögon

Bild
Tiden bara flyger fram, nu lyfter jag om mindre än fyra dagar! Och jag har fullt upp fram till dess, idag blev sista vilodagen för sedan händer det saker hela tiden. Jobb, träning, möten och vänner. Ikväll hänger jag i Rålis med skönt folk, picknickar och njuter av den svenska sommaren så länge den varar. Någonstans måste jag klämma in några timmars sömn, det ska nog gå det med. Hela jag blir så glad av denna sommar, jag känner mig så fri och lycklig, självklart kommer friheten från att skolan är över och allt annat gör mig lycklig. Speciellt makaronipudding, makaronipudding gör mig väldigt lycklig, namnam.

It´s a beautiful day and I can´t stop myself from smiling

Bild
Jag älskar detta väder! Sol hela dagarna, varma kvällar och spontana upptåg. Igårkväll blev det att hänga med bästa Linnea som jag inte träffat på år och dar känns det som. Cyklade och mötte henne i Spånga och sedan blev det bad i solnedgången för våran del, supermysigt! Vattnet är fortfarande inte så himla varmt men vi var i mer än en gång i alla fall. Idag har jag bara legat i solen och halvsovit, brun är man men den jäkla sportbh brännan vägrar ge sig så den får jag nog dras med ett tag till. Ikväll ska vi iväg till sjöpaviljongen i Alvik och äta för att fira mamma en vecka tidigt. Stackaren är ensam på sin födelsedag, både jag och pappa åker utomlands och lämnar henne så vi firar på nationaldagen istället.