Inlägg

Visar inlägg från november, 2012

Hej mitt vinterland!

Bild
Dagen har varit väldigt bra idag också, morgonen var nästintill perfekt med julstämning, snö och risgrynsgröt, skulle dock velat dela den med någon annan än dessa polacker till byggarbetare, men det var en av de bättre mornarna jag varit med om, för er som inte vet det så hatar jag mornar, är verkligen ingen morgon människa. Annars var det en kort dag med en idrott jag knappt kunde vara med på då mina benhinnor krånglar, amazing! Men stack till gymmet efteråt och körde styrka ordentligt så lite nöjd med mig själv är jag iallafall, dagen fortsatte med att plugga matte, tittar på världens bästa matte videor och jag förstår för första gången vad tusan vi har prov på så vi får se hur detta går imorgon, har jag riktig otur går provet F antastiskt, förhoppningsvis klarar jag mig, men I won´t get my hopes up.  Risgrynsgröt, snö, julmusik, helt perfekt!

Ibland är livet då underbart

Bild
En bra dag, sovmorgon, risgrynsgröt, chill lektioner, pepparkaksdeg, kebab och scouter, fan vad härligt! Efter skolan stack jag nästan direkt till Kista och träffade Linnea lite spontant, samt hennes vän Katya som var supertrevlig. Flummade runt och det var som om vi fortfarande gick i sjuan, som om vi aldrig skilts åt i över ett år, livet är då underbart ibland! Nu sitter jag är nyduschad, med en filt och funderar på att sätta igång en dålig film och dricka té, mysigt värre!

Bara för att jag kan

Bild
Jag har hittat en ny hobby! Fota mig själv och redigera så att jag ser mycket bättre ut än vanligt, Askul :D här kommer en bild jag tog alldeles precis:

Bra? dåligt? jag vet inte riktigt

Bild
Sovit gott? OM JAG HAR! Nej men är fortfarande väldigt trött, tyvärr... Hittar heller inte min miniräknare, jag ar fucking matteprov på fredag och jag kan inte ett skit, livet är bra fantastiskt ibland. Idag var livet ganska fantastiskt, köpte lussebullar med Elin till Engelskan då vi tittar på film, så vi tjockade oss och tyckte synd om oss själva, omnomnom. Tänkte sticka till gymmet efter skolan men kände att jag behövde plugga matte, men min miniräknare vägrar hitta mig :'( Har precis klickat hem lite mer dålig film som det blir att titta på ikväll om jag inte får tag på en grafräknare snart... har precis tryckt i mig en stor varm choklad med vaniljgrädde, mår fan illa men gott var det! Jag har en egen julkalender & varm choklad! Olivia taggar matteprov medans jag och Lucas är våra vanliga charmiga jag

After a hurricane comes a rainbow

Bild
Vaknade tidigt för att dra till gymmet som jag var bombsäker på öppnade 09:00, icke sa nicke det öppnar självklart 10:00 på helger... så det blev att åka fram och tillbaka från vällingby. Dagen blev inte direkt bättre, hällde ut förmiddagskaffet över både mig och allt annat så jag höll på att missa bussen till jobbet. Jobbet var najs som vanligt, bakade kladdkaka, hade gräddkrig, sjöng, sprang runt i hela byggnaden och letade efter vår elvisp, ja en helt vanlig dag på jobbet helt enkelt. Nu sitter man här mätt och belåten, beundrar även min fina prydnadshylla vi precis fått upp + tavlor så mitt rum är inte så enormt prydnads fritt längre, lite hemtrevligare. Ska ta mig en löprunda med Simon senare också, blev inget gym för mig idag så måste kompensera upp det på något sätt, kommer sova hur gott som helst efteråt. Bra blev det tillslut :) Nöjd chey!

Another great day

Bild
Ännu en bra dag, startade kl:11 och kravlade mig upp ur sängen, gjorde lunch, slängde på mig kläder och åkte till jobbet. På jobbet taggar vi jul så jag satt där och sjöng jul sånger vilket var väldigt uppskattat av alla, även personalen, stack även och slängde sopor i soprummet, vi hittade tavlor som vi ville hänga upp (soprum är inte så trevliga), vi letade spik och hammare, hittade spik och en galge som fick duga, nu är ett soprum liite finare. Stack till Vällingby efter jobbet och träffade bästa Annika, åt sushi, pratade, köpte lite smått och gott samt finurlade på julklappar till nära och kära, supermysigt! Åkte sen hem och var väll hemma vid halv 7, smakade på mammas mat och tyckte allmänt synd om mig själv så jag åt en ben&jerrys coh tittade på LOL. Nu då? Nu ska jag krypa till sängs så jag orkar sticka till gymmet och köra stenhårt imorn, nu kör vi!  Du är så söt min fina! Finaste soprummet!

Lyckligare nu

Bild
En bra dag, klättring hela långa eftermiddan för att sedan sticka till Rebecka med tjejorna för att äta middag och ha trevligt, och trevligt blev det. Skrattat såhär mycket har jag verkligen inte gjort på länge, övertrött med massvis av socker i kroppen och trevligt sällskap slutar ofta i skratt attacker. Men kvällen började med taco middag och fortsatte sedan med singstar, med andra ord och charader, trött och glad sitter man nu hemma insvept i den nya mysiga favoritfilten och ska gosa ner sig i sängen och sussa sött. Klättring för fullt! Servettsviking och sällskapsspel Charader för fullt! Hela underbara gänget! Bara för att det är den hemskaste bilden som tagits på oss så kommer den upp! Puss

Gotta keep going

Bild
Blev kvar i skolan väldigt länge idag, kom hem först vid 5-6 för att kasta i mig middag och sedan åka runt i inredningsbutiker och köpa det sista till mitt rum så att det äntligen blir klart, kom hem först nu, seg tjej. Annars då? Jo det rullar, trött, arg, vet inte vad jag ska ta mig till, men det går över om jag får sova några timmar. Insett än en gång hur bra det är att träna när man är arg, speciellt springa på löpband och ta ut precis all energi, känna hur alla muskler bränner efter att ha satt på de där extra kilona på vikterna, helt fantastiskt. När jag kom av bussen var jag så förbannad att jag nästan skakade, villa bara slå ner någon, skrika och anklaga någon annan för allt, tur att gymmet finns, körde alldeles för hårt i en timma och när jag gick hemmåt var allt mycket bättre. Se det positivt

Day 3

Bild
Idag känner jag mig trött, gick somsagt upp och gymmade innan skolan vilket var väldigt skönt, måste dock börja lära mig kontrollera mitt blodsocker och hantera det för jag blev så förfärligt grinig mot slutet av dagen, det löser sig nog. Stannade kvar i skolan till cirkus 17:00 för att repa men det blev inte så mycket gjort då jag mest var förbannad hela tiden, hade väll en ganska dålig dag också. Åkte till Kista, köpte en kaffe, stack till scoutstugan och gjorde middag, omnomnom! Suttit och planerat som tusan hela mötet så det kommer bli en grym helg 7-9 december, tagga till! Finns inte så mycket mer att säga, är antagligen för trött för att komma på något kreativt, men puss hej, tack för mig!  Bilderna från paddlingen vi gjorde i början på terminen har äntligen kommit upp! Gud vilken underbar tur det var, det skulle jag verkligen kunna göra om både två och tio gånger. Vera och jag charmar alla i våra våtdräkter!

Let's do that again!

Bild
Det här med att gå upp tidigt och åka till gymmet är inte helt dumt faktiskt, skönt att ha hela eftermiddagen fri till plugg och rep. Hann äta lunch hemma så gjorde en tonfisk sallad som blev riktigt lyckad, det är trots allt rätt god och fräsch mat jag får äta, asnajs!

Jag ser det som julstädning

Bild
Jag har nu spenderat tre timmar med att städa... Bra blev det, rent och fint. Tror helt ärligt jag inte städat ordentligt sen i september?! Man såg inte golvet pga alla kläder som låg precis överallt. Nu har jag iallafall packat ner hälften av alla kläder i en flytt låda som vi ska skänka bort, känns väldigt bra! Jag har även städat mitt lilla kontor som jag använt som förråd sedan innan sommarn så där har det inte damsugits sen någon gång innan sommarlovet... Helt flippat egentligen, men nu har jag fått i ordning och i helgen ska vi till Ikea och köpa lite hyllor och det sista så jag kan fixa och trixa färdigt det här rummet ett år efter att vi renoverat klart... Jag är lat, förfärligt lat.

Day 2

Bild
Okej, idag känns det bättre, känner mig säkrare osv. Har bestämt mig för att äta lite av skollunchen samt massvis med bönor och sallad för att få i mig tillräckligt med protein och kolhydrater och att jag ska få fuska 1a december och äta risgrynsgröt till frukost när jag tittar på första avsnittet av julkalendern (ja jag ska se julkalendern). Annars rullar det på fint, förutom att klassen har fått någon slags muffin/cupcake period och äter det hela tiden, men det är lättare än vad jag trodde att stå emot och tacka nej, skönt att jag har tillräckligt med viljestyrka. Ikväll tänkte köra mina övningar som står i min kära bok och sedan gå ut och springa med Simon, så himla hurtig! Imorgon blir det däremot en vända till gymmet och köra morgonträning då jag börjar först 11:45, då kan jag lika gärna gymma en timma så att jag har hela eftermiddagen fri, känns som en ganska bra plan. Lax, pasta, keso, omnomnom! Mellis: Kesella med bär!

Maybe this will help me get normal

Bild
Jag känner mig utmattad på ett bra sätt, tankarna ligger på plats, jag är mer fysiskt än mentalt trött vilket känns helt fantastiskt, kanske löser sömnsvårigheterna dethär? Pluggat matte, tittat på serier och bara chillat galet, en helt okej kväll endå. Nej nu ska jag mysa med John Blud, puss hej, tack för mig!

Day 1

Bild
Okej nu kör vi!Dagen har trots allt varit väldigt bra, både känslomässigt och fysiskt, lite mör är man ju nu efter två dagars hårda pass på gymmet men det är egentligen bara skön utmattning. Lunchen idag var ingen höjdare, men man får ta vad som finns av skolmaten så det blev keso, ris och sallad, men det slank ner det också. Middagen var däremot riktigt god, grönsaks/riswok med chilikeso, omnomnom.

Fitness fighten

Bild
Hemma i stora huvudstaden nu då, dagen har spenderats på gymmet med bästa Ebba och köra stenhårt hela kroppen, åka hem och äta lunch, för att sedan bli hjälpt av favorit moster Eva med att sätta ihop ett plugg schema fram till Jul och sedan var det ju den där fyra timmars bussresan också men den va så brutalt tråkig så den borde man egentligen inte nämna. Eller jag läste ut Sandmannen, grymt bra bok, läs den och de andra tre av samma författare- Kepler. Nu ska jag sussa sött, trött tjej, men imorn börjar "fitness fighten", taggar järnet så det blir stenhårt på gymmet imorn också. Fitnessfighten är en utmaning på 30 dagar då man ska äta rätt, träna osv. Jag gör det mest som ett experiment, för att se vad som händer, kommer bli intressant att se. Det kommer nog bli rätt mycket tjat om det här i bloggen, tankar, resultat, det vanliga när man testar en sån här grej helt enkelt.

Engelska och mer engelska

Bild
Pluggar gärnet med Abbe, engelsk litteratur är nog så brutalt tråkigt som det kan bli dock är det ganska kul att hjälpa lilla Ebba med hennes engelska, något ämne är jag iallafall bra på. Märker att båda två börjar bli väldigt trötta, frustrerade och flummiga men vi har suttit i cirkus 1,5 timme så lite duktiga är vi iallafall.

Kusiner vitaminer

Bild
Dagen har varit super, umgåtts, fikat, shoppat, sprungit och nu myser vi i soffan och dricker glögg. Jag fick min födelsedags present igår vilket bestod av presentkort på Team sportia, biokort och penga kuponger som bara gäller i Jönköping, shop til you drop! Köpte en mysig koft/poncho på åhlens, en varm löpartröja på team sportia och en snygg skjorta på Gina, så är väldigt nöjd. Ikväll blir det nog film mys och god middag, gosigt värre! Jag och Henke tog 4 kilometer på 16,3 minuter och det var brutalt mycket uppförsbackar, var ganska slut när vi var klara, sjukt bra jobbat!

Leaving town, just for a little while

Bild
Nu lämnar jag Stockholm med buss! Olle var supergullig som följde med mig till centralen och tog en kaffe, mysigt värre! Nu blir det 4 h bussresa och jag kommer nog explodera av rastlöshet tillslut, men då får kusinerna en hyper liten tjej att handskas med, trevligt trevligt.

Math vs music

Bild
Vi sitter här och är proppmätta och superfokuserade på matte, eller inte... Men klättringen var rolig, tyvärr är jag väldigt trött så jag orkade bara klättra två gånger ordentligt, men kul är det alltid! Dissar snart matten för att gå och repa med nick, hatar matte... Äppelpaj fick vi till lunch idag så matkoma är vi i allihop.

Glad tjej med sömnbrist

Bild
Taggar klättring och Jönköping, oroar mig dock för att jag kommer hinna läsa ut min bok för tidigt så att jag inte har något på hemvägen... Jobbigt läge. Men med lagom sömnbrist och en tuff tröja taggar jag fredag och allt som hör därtill!

I'm in love with my shoes

Bild
Sjukt bra jobbat ikväll killar och lilla jag! Tog halvmilen på cirkus 23 minuter och insåg vilken enorm skillnad det är att springa med de nya skorna, helt fantastiskt. Mina supersnabba, supersmå och supertuffa löparskor! Killarna ökade takten som tusan sista biten och det var ganska tufft att hänga med, jag skyller på att jag är ganska mycket mindre och har kortare ben men vet inte riktigt om dom håller med ;) men sjukt bra jobbat!

I'm still looking up, no I won't give up

Bild
Imorgon lämnar jag denna stad för att vara med kusinerna i Jönköping, kommer bli hur skoj som helst! Hade iallafall utvecklings samtal idag vilket gick oförväntat bra för att vara jag, jag har bättrat mig väldigt mycket sedan förra året vilket är väldigt skönt att få bekräftelse på. Vi gymmade även cirkus en timma, hurtig klass eller vad? Nu sitter man däremot hemma, mätt och belåten med nymålade naglar och funderar på att börja packa den lilla väskan som ska innehålla så himla mycket grejer så jag blir alldeles knasig. Imorgon ska vi klättra halva dagen, var så himla länge sedan vi gjorde något praktiskt i Adventure så det kommer bli superkul! Sedan har jag endast matte, för att sedan springa till musiksalen eller aulan och börja repa inför julavslutningen. Det går bra nu!

Produktiv

Bild
Jag är så otroligt produktiv på mina matte lektioner, sitter istället och är stolt över min otroligt tuffa farmor som är 80+ och har mer koll på fotbollen än vad jag har.

Take me to a world of dreams

Bild
Jag hatar dethär, mina sömnsvårigheter,var och varannan natt ligger jag uppe och får max 3 timmars sömn, jag fattar verkligen inte, tänker gör jag inte längre, ligger bara och stirrar upp i taket utan att överhuvudtaget bry mig om någonting alls. Jag hatar det.

Perfekt kväll mitt i veckan

Bild
Åååh vilken mysig kväll, lagade pasta sallad till hela stora familjen, gjorde en kaffe med glass, åkte till scouterna och var med mina kidz, kom hem och tog massvis med egobilder, jag gillar livet just nu.

Run away with me?

Bild
Uppdaterat löparskorna och byxorna, billigt är det inte men nu kommer jag kunna springa utan att få ont i fötterna, tjiho!! Nu vill jag bara springa springa och springa lite till :D

I LOVE THIS

Ååh vad jag älskar dethär, inga lektioner mitt i veckan, sova ordentligt och länge, träna lite, göra lite som man känner för, helt underbart! Väcktes för 20 minuter sedan av Simon som tyckte jag skulle vakna så vi kan ta en löprunda han, jag och Gabbe, nu springer vi skiten ur Gabbe ;) Sedan blir det nog att äta brunch, gosa ner sig i onepiecen och börja med allt skolarbete jag inte börjat med än. Måste nog åka till Vällingby och köpa nya löpartights också... mina har gått sönder, så nu måste jag lägga en del pengar på det också, ååh vad pengarna bara försvinner!

Keep moving, keep climbing

Bild
Jag är nog en väldigt stressad person egentligen, sömnsvårigheter, huvudvärk, ja allt pekar mot det. Dock vet jag inte om det är skolan som gör mig så stressad, när jag tänker efter så är nog skolan största anledningen även om jag har svårt att erkänna det, det är tufft och jag kommer behöva läsa ett extra år eller läsa till kurser på komvux, vi får se vad som händer. Att ha svåra koncentrations svårigheter är ganska allvarligt om man inte vet hur man ska hantera det, jag har aldrig fått lära mig hur jag ska hantera det även om jag aldrig kunnat sitta still och lärarna konstaterade tidigt att det fanns där så har jag inte fått lära mig hur det ska hanteras på ett bra sätt, nu i gymnasiet kraschar allt, jag klarar mig men det var ett bra tag sedan jag öppnade en lärobok hemma och faktiskt pluggat. Dagen då? Dagen har  varit kort med Matte, håltimme, psykologi och Ben&Jerrys. Det var allt för mig, pusshej! 

I don´t really remember this day, maybe I just don´t want to

Bild
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, dagen har varit ganska oklar och jag har inte hängt med alls med mina tre timmars sömn inatt, förstår inte varför jag plötsligt inte kunde sova igen, jag är en tonåring som tänker och överanalyserar allt precis som alla andra och ibland kan man inte släppa tankarna när man måste. Inatt kommer jag sova riktigt gott, gosa ner mig med en bra bok och läsa tills jag somnar, det är en underbar känsla det. Höll mitt svenska tal idag, det gick oförväntat bra, jag talade om smycken och dess användningsområden och det spårade väll ur lite väl tillslut, men att snacka massa bullshit när det behövs är en ganska bra förmåga. Köpte även en mysig stickad tröja tidigare idag, är super nöjd och den känns så juligt mysig på någe vis. Julmys!

It´s a high wall to build but I´m almost done

Bild
Hemma efter en lång dag, startade med att jag flög upp ur sängen och insåg att jag hade ganska bråttom till jobbet, jobbade i 3 timmar, stack till Vällingby och fixade fars dag present, fikade med bästa Lucas och hittade ett par skor som jag funderar på att köpa. Nu sitter jag och försöker smälta maten så jag kan gå ut och springa med Joel senare, hurtbullar! Ska hålla tal i svenskan imorn, måste byta ämne helt bara för att jag hamnade i en skit grupp, så typiskt att det ska hända mig... men nu har jag verkligen ingen aning om vad jag ska prata om, får väll improvisera som vanligt. Jag har insett att jag inte varit lika glad och social på senaste tiden, stänger ut folk, irriterar mig på småsaker, jag förstår själv inte helt varför även om jag börjar ha mina aningar, det är inte lätt någonstans helt ärligt och jag tror jag behöver tid, lite mera tid för att bli som jag var förut. Ja eller nej? Omnomnom!

Never to tired to be me

Bild
Chillar galet uppe i scoutlokalen ikväll igen, tittar på film med Linnea och har pressat i mig en halv kebab pizza och tvingar Sindre att äta resten. Annars då? Jo, en helt normal arbetsdag och ska dra mig hemåt ganska tidigt, är helt sjukt trött! Såg alldeles precis Mickes tröja, jag älskar den, så himla klockren!

Everything's on fire

Bild
Kvällen har spenderats i scoutlokalen, vid en lekpark och på promenad. Gick upp till lokalen och hälsade på, gick ut och blåste eld (jag agerade fotograf), Linnea diskade för att få chokladbollar och jag stack ut på promenad med Simon och nu sitter jag hemma och ska gosa ner mig i sängen ordentligt.