Inlägg

Visar inlägg från oktober, 2012

Summerparadise

Bild
Här sitter vi nu och låter fiskar äta på våra fötter?! I början höll jag på att spricka för att det kittlades så förfärligt, men nu är det ganska skönt. Vi har vandrat uppe på en stor Borg som finns i staden och fotograferat, njutit av utsikten samt klättrat lite. Tänkte käka lite lunch innan vi går tillbaka till hotellet och slappar och pluggar. Satte ihop en liten video med vad vi gjort de första dagarna här borta på ön som jag tänkte slänga upp såfort jag kommer hem. Glassen är förövrigt helt fantastisk och jag skulle kunna leva i glassbarerna, omnomnom!

Älskade Kreta

Bild
Gårdagen spenderades på vandring i bergen, det var riktigt mysigt och lärorikt, mycket historia som man inte visste om sedan tidigare. Vi plockade även färska valnötter, granatäpplen, knasiga små rosa frukter osv. Sedan bar det iväg på Meze middag med de andra Apollo resenärerna, god mat och trevligt folk, precis som det ska vara en varm sommarkväll. Vandrade hem gjorde vi dock o regn, tittade på blixtarna och hade det allmänt mysigt. Dagen då? Vi hoppade på bussen och åkte till Knossos, otroligt fascinerande och kameran knäppte bilder hela tiden. Sedan åkte vi in till den största staden på ön, Heraklion. Träffade en jämnårig tjej från samma hotell så vi vandrade runt på stan, hittade lite skoj, bland annat en grymt snygg ryggsäck som jag köpte, som gick lös på knappt 300 spänn?! Lycklig tjej. Nu sitter vi på en mysig restaurang och har precis ätit klart den fantastiska maten och bara njuter av den varma luften och sköna atmosfären.

Shorts och linne, livet leker

Bild
Kom fram gjorde vi cirkus 05:00, efter att blivit avsläppte fel så irrade vi runt ett tag innan guiden kom tillbaka och bad så mycket om ursäkt. Dagen har spenderats på gamla stan, utforskandes. Har hittat en del jag funderar på att köpa, så de är najs. Vi åt riktigt god sallad till lunch, älskar grekland på det viset, sallader <3 Annars så har jag pluggat vid poolen, badat i havet, somnat i solen och blivit lite brun, en helt okej dag. Nu sitter vi inne på en italiensk restaurang och äter god mat och utnyttjar gratis WiFi. Blir tidig säng ikväll, knappt sovit natten till idag, men jag är pigg och glad i värmen iallafall.

Trouble as always

Bild
Nu blir det ett jävla tjat om Kreta och flyget och sådär men jag har fixat WiFi!! Bara sådär 30 min innan vi ska gå ombord, men fick det äntligen att fungera, wiho! Snart är vi iväg iallafall, det har varit ett jävla kaos på Arlanda ikväll, minst 5 plan som är försenade eller inställda. Just nu sitter jag och fryser som få och vill bara krypa i säng på hotellet i värmen. Imorn blir nog en ganska slö dag, vi kommer först fram tidigt på morgonen så skulle gissa att morgondagen spenderas på stranden med skolböcker och sömn, inte helt fel det heller men skulle nog hellre vilja utforska området , dock kommer vi allihop vara lite väl trötta för det har jag en känsla av. Börjar bli riktigt trött, finns bara ett problem, jag har väldigt svårt att sova på flygplan, till skillnad från pappa som kan sova när som helst, vart som helst, önskar verkligen att jag hade den förmågan just nu. Sliten och trött 

Ready to fly, or not...

Bild
Såfort vi kommer till Arlanda ser vi att planet är 2,5 h sent, så nu chillar vi galet på starbucks och väntar på att tiden ska gå fortare. Resterande timmar blir nog att spendera tittandes på Game of Thrones och äta upp allt godis, omnomnom! Men det känns så segt när det blir såhär, vi kommer fram till hotellet tidigt imorgon bitti så vi kommer antagligen sova halva dagen, en dag förstörd pga en sån här grej, sjukt segt.

Nu bär det iväg!

Bild

Tell everybody I'm on my way

Bild
Väskan är nästan färdigpackad och jag är trött, nöjd och förväntansfull. Morgondagen börjar vid 8:00 för att packa klart det sista, åka in till Vällingby och klippa mig och växla pengar. Sedan bär det iväg till jobbet och sedan skynda sig hem så man hinner till Arlanda i tid och sedan sitter vi äntligen på planet mot värmen och Kreta, det kommer bli så brutalt skönt så det finns inte, dock måste jag plugga matte och psykologi men det kan jag ju göra på stranden eller vid poolen samtidigt som man jobbar lite på brännan ;) Dagens shopping, bilderna gör ingen rättvisa alls men hur ofta gör dom det?

Bästavän!

Bild
Sitter nu och har precis ätit kastanjemiddag, taggar vampirediaries och mys. Upptäckte hur förbannat kallt det är ute, shoppade massvis med fint (bilder kommer), Emilia hittade en jacka som antagligen kommer lämnas tillbaka. När vi gick förbi Buttericks köade folk för att komma in?! Kön va ju inte direkt kort heller. Nej nu är det Emilias tur att blogga... Ha det bäst!

Lika som bär

Bild
Dagen startades med att missa bussen, kom till skolan och har mest drällt runt och sminkat mig med Olivia, tydligen är vi ganska lika hon och jag, ettorna trodde att vi var tvillingsystrar, bästavännen Emilia blandar ihop oss och uttittade blir vi ju, men snygga är vi! Drar nog till stan sen med bästa Emilia och köper nödvändigheter inför resan och har det allmänt mysigt. Måste få bort allt smink?! Hur ska det gå? Kommer fan stå inne på toa i en timma...

Halloween

Bild
Var uttråkad och inspirerad och detta blev resultatet.

Just fight your way through it

Imorn är det bara att bita ihop, gå till skolan kl:08.00 och bara bita ihop och tagga höstlov! Vi har ju biologiprov imorn men jag är lagom fast i sängen, såfort jag rör mig eller försöker resa mig tror jag att jag ska svimma men fan jag ska till skolan med ett glatt humör iallafall, eller jag kan ha ett glatt humör efter lunch. Anyways, mailade min biologilärare och fråga om man kan göra provet efter lovet, hoppas det, annars äre kört, jag får verkligen inte kugga i något ämne detta år, och det ska jag inte heller, även om matten känns som ett obestigligt berg just nu, men det ska vi klara av. Höslov, höstlov, höstlov, fy vad underbart det kommer att bli, värme, häftiga upplevelser, god mat och bad, nej jag är övertaggad, så imorn blir det shopping med Emilia och myskväll, kan det inte bli fredag eftermiddag nu så skolan är slut och stressen borta?

Månadens favoriter

Bild
Bara för att jag är så brutalt uttråkad tänkte jag slänga upp alla mina favoritbilder från denna månad, många har jag säkert lagt upp förut men nu kommer de igen.  Som finast innan insparken En mysig höstdag med Therese Egobild bland löven Sexiaste fotografen ute på bryggan Taggar hemmaspa med favorit Frida Filmmys med bästa klassen Massa cupcake bak Drog en cooprun och köpte kladdkaka Olivia är allmänt söt Söta barn! Resultatet av:  Fuck you, fota mig inte när jag sover! Promenad till skolan (6 km) Hittade minibilcyklar och va tvungna att testa Charmig på g till plugget Snyggaste egobilden EVER på oss