Dagsläget.

Nu börjar kroppen känna av att det bara sovs sex timmar per natt, dessa tidiga mornar är inte helt underbara alla dagar. Utöver det så kommer jag oftast hem vid lunchtid och hinner då både träna och plugga, det blir det dock förändring på nu. Planen var att hinna till gymmet och plugga lite innan det ska hämtas på fritids, åka på fotbollsträning, lagas mat och allt som hör barn till. Givetvis blir gymmet bortprioriterat och det får bli en löprunda ikväll också, får helt enkelt bli gym imorgon istället.

Turligt nog jobbar jag inte alla eftermiddagar och kvällar i veckan, hur skulle livet hunnits med då? Den här veckan har spenderats mycket med fint folk och bad, strandhäng såhär på sensommaren(den enda sommaren detta år).

Träningen har det också kommits igång med, det är bara att pallra sig till gymmet en gång så vill man inte sluta för det är himla gött! Löpningen är dock mer av ett måste då tjurruset går av stapeln den 4 oktober och då ska milen ligga på en fin tid vilket den inte riktigt gör i dagsläget. Men jag älskar ju att springa så det klagas inte alltför mycket på det.
Underbar gårdag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som en karusell fast det är en stol

50 år och förlovning