Storm och ledighet

Åker och handlar, panikplanerar mat på vägen till affärn då det väntas storm. Inte en chans att vi hoppar in i bilen under full snöstorm. Aldrig behövt planera så men det var den första tankebanan som ställdes in, storm, bunkra mat. 

Utöver det utforskade vi gymmet TOKA i Lindvallen, riktigt positivt inställda båda två och musklerna behövde jobba lite. Ser ut som att det inom en rätt snar framtid införskaffas två gymkort hos oss. Mår så mycket bättre nu, både mentalt och fysiskt. Tränat tre dagar i sträck och känner att kroppen börjar komma på banan smått igen. Träningsmål är uppsatta, inga rent fysiska mål utan mer mentala. Ett av dessa är ett simpelt mål som handlar om att träna ett visst antal gånger innan ett visst datum, vilken typ av träning spelar ingen roll. 

Ledig i tre dagar nu, svårgreppat efter 21 arbetsdagar i sträck. Tror att det känns skönt, kunna småfixa, slippa äta gulaschsoppa till lunch, inte ha några måsten och bara softa. Misstänker att jag inte kommer ihåg hur man gör något av de förnämnda. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som en karusell fast det är en stol

50 år och förlovning