Välkommen hem till oss!

Välkomna hem till oss i Norrköping, där målas väggarna grå i vardagsrummet och bruna i sovrummet. Där ska vi även lägga om hallgolvet och har ännu inte bestämt hur vi ska göra med köket. Livet känns så fantastiskt och jag sitter just nu på kontoret men vill helst vara nere i Norrköping och renovera, har bara denna och nästa vecka kvar på jobbet. Sen blir det renovering och fix för hela slanten, vi ska lyckas flyttstäda i Södertälje också innan den 20e då nollningen i Norrköping börjar och då ska allt vara så gott som klart. 

Igår fick vi alltså nycklarna till lägenheten och körde igång direkt för att bestämma kulörer, turligt nog blev vi nöjda direkt så vi sätter helt enkelt igång med allt på fredag och river tapet och spacklar. Känns så roligt att vi äntligen är igång och att den är vår, vår lägenhet som vi får sätta vår egen prägel på, vi ska bo där i minst fem år framöver och jag kan inte bärga mig, nu när vi faktiskt kört igång sprutar det längtan ur öronen på mig. 

Men ja, nog med svammel! Välkommen hem till oss iallafall, vi ser fram emot många mysiga kaffestunder med den som svänger förbi och hälsar på, en fantastisk lägenhet med en Moa&Niklasprägel utlovas.







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som en karusell fast det är en stol

50 år och förlovning