En minisemester.

En helg på Öland, hade AC på hotellet så kunde sova med ett täcke för första gången på tre månader, det var helt fantastiskt. Fantastiskt var också en heldag med släkten och ett riktigt välkomnande av lille Arvid, vårt nytillskott. 

Hela fredagen spenderades avslappnat vid poolen eller i spat innan vi åt en super middag för att fira vår årsdag, kändes som att komma utomlands med den fuktiga ihållande värmen och att sitta i det under en lång mysig middag. Låtsades som att vi var i Grekland. 

Lördagen spenderades som nämnt ovan med hela släkten för att fira Arvids dop, att en så liten individ kan få så mycket uppmärksamhet utan att förstå det själv. En riktig toppendag blev det och som alltid är det himla trevligt när alla är samlade, det var en riktigt lång dag och helt klart svårslagen. En kort semester blev det iallafall för att ladda upp batterierna för att kunna köra livet i 180 framöver. 

Idag jobbar jag halvdag och kör efter lunch ner till Norrköping för tillträde till vår fina lägenhet, ska provmåla ikväll och rigga lite inför helgen när renoveringen drar igång på riktigt. Niklas är ledig och ska köpa våra fina lampor idag som vi ska försöka hänga upp i eftermiddag, vi har även skaffat oss ett besticksett och nya mattallrikar så vi är inflyttningsredo. 









Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som en karusell fast det är en stol

50 år och förlovning