Näst sista Februari.

Varit i Hässelby hela helgen och ätit massor med god mat, promenerat långa stråk längs vattnet(snötäckta isen) och spenderat tid med nära och kära. Har samlat så enormt mycket energi denna helgen så har idag skrivit en uppsats på jobbet och planerar skriva en till efter lunch, satsar på att vara färdig med denna kurs innan 9e mars då jag ska på Chainsmokers med Hannes och Fredrik(världens bästa födelsedagspresent!!).

Nu är det tillbaka till verkligheten, ska gå som en liten maskin mellan studier, jobb, träning och diverse ärenden som måste fixas kommande veckor. Nu har vi ca ett halvår kvar i Södertälje, och är på någon slutspurt känns det som. Livet gå enormt fort med sökande efter en lägenhet, studier, jobb, småresor och planering i övrigt. Kan inte riktigt fatta att det snart är Mars? Allt går så enormt fort.

Längtar till den där flytten går av stapeln, komma närmre många vänner, skaffa ett eget umgängesnät då jag här egentligen bara har Niklas. Låter rätt tragiskt men det känns bra, och vetskapen att vi snart kommer flytta härifrån är skön att ha.







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som en karusell fast det är en stol

50 år och förlovning