Så blev det advent i år också.

 Läsa på distans alltså, det blir rörigt, svårt att få struktur, svårt att hålla koll överhuvudtaget. Allt löser sig men det känns som att det är så orimligt lätt att något missas. Vilodag från träning idag, ska ta det lugnt med att lyfta denna vecka så det blir förhoppningsvis ganska många kilometer i löpspåret, har en rygg som strular lite. Ska på massage imorgon bitti och förhoppningsvis få lite bukt på det, men dumt att pressa ryggen direkt om massagen löser problemet så löpskorna får hänga med mig denna vecka. 

Har precis nu en lussedeg på jäsning som snart ska bakas ut, bra lunch? hehe. Ikväll ska vi till Söderköping och klä julgranen och julmysa, i vanlig ordning helt enkelt såhär i början på advent. Innan dess ska så många artiklar till uppsatsen som möjligt gåtts igenom, en långpromenad med Koda avverkats och lussebullar vara färdigbakade. Vilken måndag ändå? 


Bilden är passet från i lördags, hej vad vi gjorde burpees, jag trodde lungorna skulle kollapsa men det gick bra den här gången också. Gårdagens pass gick ännu bättre, efter en träningshelg är det välförtjänt lussebullsvila idag, så kör vi igen imorgon! Löpning, långpass? Intervaller? Snabb femma? Återkommer! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som en karusell fast det är en stol

50 år och förlovning