Inlägg

Visar inlägg från juli, 2014

Barriärer

Bild
Jag har väldigt svårt att uppfatta när jag är påväg ner i en svacka träningsmässigt, jag märker det en vecka eller två därpå. Idag var första gången jag reflekterat över det här, när jag och pappa varit ute och sprungit och simmat. Jag insåg att jag inte skulle kommit ut överhuvudtaget om jag inte fått sällskap. Men det är väl någon gång såhär i vecka två som motivationen tryter, känns väldigt bekant även om jag inte riktigt kommit på det innan motivationen vart borta helt tidigare. För mig är det en viktig insikt, tvingar jag mig igenom den här lilla svackan så blir kommande svackor lättare och färre vilket är rätt skönt att veta. Då blir jag motiverad till att ta mig över denna lilla barriär och även de kommande. Kvällsdoppet

Paddla, bada, leka, sola

Bild
En mysig eftermiddag vid Joels kanotklubb är avklarad, kära vänner, varmt vatten och strålande sol, vad finns det att klaga på?

"Strong is the new skinny", eller vad man säger

Vaknade och myste med min kaffekopp innan jag gav mig ut i morgonsolen för en promenad. Nu har jag fått i mig min underbara frukost och ska strax ta mig till gymmet för ett benpass, jag tränar ju mer eller mindre varenda dag just nu... Men mycket till val har jag inte, and I love it! Anledningen till all träning är mina knän, mina knän måste hålla den här skidsäsongen, något annat finns inte ens på kartan. Så det är benstyrka två gånger i veckan och sedan känner jag att det inte är så tokigt att bli stark i resterande kroppsdelar så det blir en del styrketräning generellt. Jag trivs på gymmet, jag trivs när svetten sprutar åt alla håll och kanter och jag trivs när jag gör fula miner för att orka de sista repsen, så är det bara.

Den där kändiscrushen

Bild
Alla har vi kändiscrusher, min är utan tvekan Kayley Cuoco! Är det någon jag kan googla på och sen sitta och titta på bilder på i timmar så är det hon. Tjejen är ju så fruktansvärt utomordentligt jävla snygg!! Underbar roll i favoritserien Big Bang Theory och jag är kär i hennes karaktär där också. Ska jag tönta mig ska det göras ordentligt också, varav inlägget nu.  Utomordentligt, förbaskat snygg!

Träningsberoende, bättre än sockerberoende

Bild
Toknjuter av mitt kaffe och väntar på ett kokande ägg och på att få energi till att göra i ordning frukost. Det bästa som finns är att träna efter frukost, då kan jag äta lite mer frukost än vanligt för att få tillräckligt med energi på gymmet och för er som inte riktigt har koll på mig så är frukost mitt favoritmål på dagen, skulle kunna äta frukost till både lunch och middag också om jag kunde. Idag är det fokus på rygg och axlar, nu har jag hållit igång i en vecka och jag mår fantastiskt! Jag börjar bli ett energiknippe igen. I början på förra veckan var jag en mardröm, fruktansvärt otrevlig och dryg men nu är mitt sockerberoende mer eller mindre över, det påverkar inte mitt humör längre. Nu börjar det bli mer som vanligt då jag blir otrevlig och dryg om jag inte får träna. På tal om det så sa mina föräldrar bestämt att de tröttnat på min otrevliga attityd någon gång i förra veckan, jag blev sur och gav mig ut i löparspåret och sprang ca 8 km. Tillbaka glad som en lärka och mor m

Hon fyllde 20

Bild
Min romantiska sida kom fram Välkomstdrinkar Fintacomiddag! Le tårta! Med andra ord innan utgångsdags

Sängmysarväder

Bild
Lyckad gårdag med vår nyblivna 20 åring, lägger upp bilderna vid ett senare tillfälle då jag vill uttrycka min kärlek till det här vädret. Regnet som smattrar mot fönstret och åskan som mullrar, efter den här soliga veckan känns det bra att bara mysa i sängen med frukt, te och film utan några krav på sommaraktiviteter och utomhusvistelse. Jag trivs bra i min säng idag, mycket möjligt att jag sällskapar gymmet senare i eftermiddag men det finns inga krav  då det faktiskt är sängmysväder, älskart! Tagen i Motala på Gabriels land

Tjugosjätte I Sjunde Tvåtusenfjorton

Bild
Upp, dricka kaffe, dansa, äta frukost och sedan lägga sig och glassa på balkongen. Det är ungefär vad jag har gjort idag, börjar känna att det är dags att hoppa in i duschen och tvätta håret efter båda dans och balkonghäng i detta varma sommarväder. Eftermiddagen ska spenderas med en favorit som fyller 20 år idag, passar på att slänga in ett grattis här också till dig Mattan! Kameran åker givetvis med ikväll så ni får andra bilder än egopics i solstolen. Kan ju faktiskt påstå att jag har det rätt bra!

Sommarkväll

Bild
Bloggen vill inte samarbeta med mig och nu har jag försökt skriva inlägget tre gånger, kort sagt så har kvällen varit supermysig och bilderna får tala för sig själva.  

Fredag

Bild
Dagen startades vid 07:00 med ett morgondopp då det blev alltför varmt i mina desperata försök till att somna om, fridfullt, mysigt, svalt och härligt var det på den tomma stranden med det nästan spegelblanka vattnet. Väl hemma kröp jag ner i sängen och tittade på serier innan jag tyckte att det var dags att äta frukost och därefter åka till gymmet. Det gick riktigt bra idag, mördade ben och rumpa ordentligt, fint med energi och jag svettades som en gris. På gymmet får jag ett fantastiskt sms från Rebecka som var badsugen, kör klart det jag ska och var sjöblöt så strandhäng och bad var otroligt nödvändigt. Morgonmagi Fräsching! (Riktigt jävla skämt) Välförtjänt strandhäng

Strandhäng

Bild
Efter tre timmar på stranden kurrade magen alldeles förfärligt så jag och Matilda bestämde oss för att åka till våra hem och få i oss lite lunch och vila. Fascinerande hur trött man blir av att ligga stilla i solen, visserligen har jag simmat 300 meter också men den här tröttheten irriterar mig.

Sommar i Sverige när den är som bäst

Bild
Igårkväll hängde jag, Matilda och Saga en stund på mysiga söder, det blev hem tidigt då jag hade huvudvärk och egentligen bara ville sova men det var allt mysigt ändå! Nu ska det bli strandhäng en stor del av dagen då termometern visar 38,1 C, Sverige börjar leverera!

Sola å Bada

Bild
Jag, Matilda, Simon och Johan hamnade tillslut ute vid Nockebyklipporna för sol och bad denna varma sommardag.

Lyxlunch

Bild
40 C står det på min termometer, sätter mig ute i solen i 20 minuter och ser plötsligt nyduschad ut, riktigt så fräscht var det inte. Startade dagen med ett PT pass, troligtvis sista den här sommaren så nu är jag on my own med vikterna igen. Det känns bra, skönt att komma igång igen. Jag har än en gång insett magin i mikron, på 10 minuter har du en färdig citronlaxfilé, på de 10 minuterna hinner du skära upp lite tillbehör och vips har du en god(och nyttig) måltid! Riktigt dåligt mobilbild men gott var det!

"Kort" sammanfattning av dagen

Bild
En kort sammanfattning av dagen är: Vakna vid 8:00 och söka jobb, åka in till stan och möta Matilda och lämna in min skåpnyckel på Mc Donalds, åka hem och möta upp Josefine för lite mys och fruktätande på min balkong och sedan upp till Ica för att köpa hårfärg då håret började se förjäkligt ut, därefter bestämde jag och mamma att det var alldeles för varmt för att inte bada så bad blev det! Och nu sitter jag här framför ett Pretty little Liars avsnitt och ser ut som ett spöke. Vad kvällen bjuder på får vi se, mycket möjligt att det blir Volleyboll spel. Men först en dusch för i denna värme behövs typ tio om dagen.

#KBK

Bild
Först 5 km löpning och sedan 100 meter simning som nedvarvning, riktigt skönt var det! Det är dags för ett jäkla ryck nu i hälsoväg. Slutspurten på gymnasiet var ruinerande och den livsstilen har jag fortsatt med, sötsaker varje dag och lite träning. Jag bestämde mig för att göra det där jävla rycket efter Gotland och ta tag i mig själv och nu jävlar börjar motivationen komma tillbaka.

Raggsockar och mysskjorts

Bild
Efter frukost lade jag mig i solstolen med min bok, tröttnade relativt fort och hoppade i gympaskorna för en promenad i det fantastiska vädret. Självklart börjar det hällregna när jag hade ca 3 km hem så jag fick mig en rejäl dusch, nu myser jag i raggsockar och mysskjorts framför Pretty little liars. Inte bestämt mig för om jag gillar serien än, inte helt fast, det kanske kommer. Typ nyduschad

Mobilbilderna

Bild
Självfallet ska de halvtaskiga mobilbilderna upp också!

En sån där bakisdag

Bild
Dukat upp med frukt och bär framför första säsongen av Game of Thrones, ser om första avsnitten medans jag väntar på att Pretty little liars ska laddas. En riktigt liten serienörd är jag ju verkligen, trött som få efter gårdagen men jäklar vad kul vi hade! Den sömn jag fått är en halvtaskig timme på golvet i färjan och sedan ca 30 min på pendeln hem. Men sova får jag göra ikväll så nu laddas det med frukt och serier i hopp om att hålla sig vaken. 

Destination Gotland

Bild
Vi startade med tunga väskor på en busshållplats Middag innan nattbåten kändes som en bra idé Vad gör man på nattbåten? Köper en kortlek såklart! Olivia och Johannes i grabbarnas totalgrymma ride! Mystjejor på stranden Bada bada bada! Bada lite till! Hoppa i sand! Jo men varför inte Sola lite mellan varven Hoppande glad Johannes Afterbeach dag 1 Denna brutta fyllde nitton Och vi drack skumpa Afterbeach dag 3 Underbara tjejor! Drägg ett och två Sommarsommarsommar Middag i Visby innan utgång Bilden säger precis allt.