Inlägg

Visar inlägg från juli, 2013

Exercise, it´s cheaper than therapy

Bild
Tjenixen! Idag har varit en bra dag, hängt i Kista med en gammal barndomsvän som jag inte träffat på hur länge som helst! Anyways, det var supermysigt, vi satt i fönstret på Espresso House i typ två timmar och bara pratade och drack kaffe och gick sedan och shoppade lite, jag fick med mig en super tuff T-shirt hem från New Yorker, apnöjd brud. Nu bär det snart iväg till gymmet och ett Zumba pass(favoritträningen),bara på med knäskydd och köra gärnet!! Mina knän har inte velat som jag på senaste tiden så jag har ont nästan hela tiden vilket gör att jag egentligen borde ha mina skydd på hela tiden men det har jag självklart inte... skärpning på den fronten! Tjingeling Oh yeah!!

Sommarlov på olika orter

Bild
Nu har jag landat hemma efter en dag i Gävle hos släkten och två dagar i Vallentuna där mina kära barndomsvänner Matilda och Martin bor, skoj har det allt varit och jag och Matilda har som vanligt rätt mycket fuffens för oss när vi ses. Denna gång testade vi att klättra ut genom fönstret med hjälp av ihop knutna lakan, det får fem av fem toasters! Självklart har vi hittat på en massa annat bus men man ska inte dela med sig av allt ;) "Busa bör man annars dör man" är ett bra ordspråk som passar bra in på oss, känt varandra hela livet och det händer alltid något spännande när vi är i farten! Resten av dagen lär spenderas med en bok och på gymmet eller i joggingspåret, små seg efter att inte ha tränat på tre dagar men det vare värt!

Underbart

Bild
Hej hopp i lingonskogen! Idag har jag testat en ny intervall tränings app jag laddat ner, jisses vad man fick springa ibland, tufft var det men jäkligt kul. Man kopplar i hörlurarna och startar ett "mission", du blir ibland jagad av zombies och måste då öka takten rejält, självfallet så blir jag jagad i de tuffaste partierna av min springrunda så i alla långa uppförsbackar var det bara att spurta. Men det va ett nytt roligt sätt att köra intervaller på, ska definitivt fortsätta med denna app. Att springa när det är 30 C i solen var väll ingen höjdare egentligen men det blir bara tuffare vilket är positivt på sitt sätt. Måste bara påpeka hur mycket jag älskar att träna, känslan efter ett hårt pass är fullkomligt underbar. Nog om det, nu ska jag äta och ta en lång sval dusch för att sedan titta på lite Greys Anatomy, en riktigt soft kväll. Tjingeling! Alldeles lagom trött efter 5 km intervallträning Solnedgången igår kväll

Bye Bye summerparadise

Bild
Självfallet hade jag inget internet ute på landet, varav inga blogginlägg. Tyvärr var jag tvungen att åka hem tidigare, skulle åkt till Stockholm torsdag eller fredag men det var mycket som strulade tillslut. Knäna gjorde bara ondare och ondare, bröstkorgen på vänster sida kunde hålla mig vaken hela nätter då jag hade så ont. Kändes på något sätt tryggare att åka hem till Stockholm tillslut. Det tyngde att åka därifrån, ifrån sommarparadiset. Men det var i varje fall några riktigt bra dagar ute på landet, spelade det årliga Harry Potter på PS2, denna gång med en minidvd som skärm när vädret inte var på topp, cyklade och badade på kvällarna, dansade med dunderhög musik ute på verandan i flera timmar och läste. I lördags tog jag och päronen ut kajakerna för första gången på länge, jag tyckte dom skulle ha någorlunda koll på säkerhet och teknik innan dom åker ut själva, så jag fick leka instruktör och det var väldigt uppskattat. Tjingeling!

Sommarstugan

Bild
 Nu lämnar jag snart Stockholm och hänger ute på Vänersnäs där sommarhuset finns en stund, ska bli hur härligt som helst! Världens mysigaste ställe det där, enda negativa är att man måste ta bilen för att handla då närmsta affär ligger rätt långt bort. Men då är det bara att lifta för min del alltså! Nej så jag är rätt trött nu, självklart krånglar sömnen som vanligt så hur lite jag än sovit innan kan jag inte somna innan 4 på morgonen, känns lite halvsegt. Nu sitter man dock med sin stora te kopp och väntar på att det ska bli tid att gå ner till bussen, sen blir det att sitta på tåg halva dagen. Tjingeling!

Nöjd och glad kexchoklad

Bild
Det här har varit en sån underbar dag, det har inte hänt något speciellt utan jag har bara tagit det lugnt, tränat och haft det allmänt bra. Drog en sväng till Ica och köpte massvis med frukt och en låda Svenska färska hallon som jag suttit och smaskat på till Greys Anatomy, kör ett litet marathon med den serien just nu. Imorgon blir det ett långt hårt träningspass med Saga, vi tänkte testa och köra på ett ute gym, första gången för min del så detta blir spännande! Nu blir det mer Greys. Tjingeling! Tisdagsmys! Glad flicka

Måndag 15 Juli

Bild
Fortfarande enormt trött, men nu är det kämpa för att komma in i de vanliga vanorna igen som gäller! Åkte en sväng till vällingby och köpte strumpor och underkläder istället för mobilskal och jeans som faktiskt behöver inhandlas då allt bara går sönder för mig. Men men, sen blev det att handla mat uppe i Åkermyntan, men självklart blev det bara Celcius och energy bars då jag inte tyckte att jag behövde något annat. Kärlek till Celcius måste jag påpeka! Blir intressant vad jag slänger ihop till middag ikväll, förhoppningsvis finns det någon matlåda i frysen jag kan ta för jag orkar inta laga mat just nu... Var ju superduktig på det där med att laga mat förut men jag har på något vis tappat intresset för det nu, kanske kommer tillbaka när jag är på landet och inte har så mycket till val? Hoppas det. Tjingeling!!

Cheers to the Summer weekends!

Bild
En riktigt seg söndag, kom hem vandrandes vid halv nio imorse och hade insett någonstans påvägen att jag inte fått med mig nyckeln hem. Den låg självklart kvar i Emilias ficka som var kvar ute på Ekerö, så det var bara att sno en stege och bryta sig in, någon gång ska man väll bryta sig in i sitt egna hus lixom? Men det var en bra jäkla kväll/natt och vi mår som vi förtjänar idag kan man väll säga, tröttare brudar fär man leta efter. Fredagen spenderades med ett skönt gäng vid vattnet och sedan i ett hus för att baka den godaste kladdkakan på länge, försov mig något enormt igår sen och skyndade in till Vällingby för att hinna umgås med favorit Olivia en stund. Väl i Vällingby slogs det på stort med fika och mys!  Hade tänkt ta mig in till Vällingby även idag och köpa ett nytt mobilskal då mitt är totalkvaddat efter igår men av någon anledning somnade jag på golvet framför Tvn...Stabilt. Tjingeling!! Mysfika Poolpartyy! Glada tjejor Mitt pigment vs. Emilias pigment

Det är sommarlov och Torsdag

Bild
Uppdateringen här är sämst jag vet men det blir så ibland, speciellt när det är sommarlov. Varit igång sedan 8 imorse och har hunnit med en hel del. Träffade Vera och Aurora i Vällingby för att fika och prata projektarbete, shoppade lite gjorde vi ju självklart också det är ju sommar rea! Sen har jag bara vandrat runt med Lucas och pratat om allt, mysigt värre. Nu sitter jag här proppmätt och svintrött, ska nog krypa ner i sängen med en film och sova snart faktiskt, kan knappt hålla ögonen öppna, flippat ju. Aja, Tjingeling! Favorittjejerna!

Fullt hus

Bild
Det har varit en härlig start på veckan, igår kom Emilia och två hundar hit. Alla dessa ska bo här tills cirkus lördag så här har vi ett hus fyllt med fyra tjejer, riktigt grymt! Världens gosigaste hundar är det i alla fall, Angel och Fluffy heter dom så man slipper vara ensam hemma. Förutom nu då, Emilia gick ut och lämnade mig till att göra middag, trevlig tjej detdär! Anyways, vi ska dra in mot stan när vi käkat och hänga vid vattnet hela kvällen lång, ska bli supermysigt. Sommar som det ska vara helt enkelt. Fluffy Angel

Sommar, sommar och sol

Bild
Ännu en sommarmorgon, vädret är superhärligt och jag tänkte ta mig ut och springa trots den feta träningsvärken i benen... Men det är så fint ute så jag har svårt att låta bli. Annars ser dagen bra ut, Saga dyker upp innan lunch någon gång och sedan drar vi vidare till Hässelby Strand till resten av klassen och bara hänger. Det blir en jäkla bra dag. Tjingeling! Random bild ifrån gårdagen som spenderades med Bästis

Kom hit, jag vill ha en puss!

Tillbaka efter ett härligt pass på gymmet, det känns lite i benen nu måste jag säga men det är då bara härligt! Slängde ihop en fruktig laxsallad och struntade i avokadon som jag brukar ha i, blev jordgubbar och en nektarin istället, smarrigt. Jag måste uttrycka massa kärlek till vädret också, så himla härligt med svensk sommar, alldeles lagom varmt, ska nog lägga mig ute i solen en stund och bara njuta. Visste ni att det är internationella kyssdagen idag?! Hörde det på radio när jag va på gymmet, lite kul. Funderade nästan på att gå fram till första bästa bara för skojs skull men det blev inte så. Tjingeling!! 

I´m busy getting stronger

Bild
Idag blir en lugn dag, dra mig mot gymmet och komma igång med styrkan samt köra ett Zumba pass. Måste köra stenhårt med benstyrkan nu inför fjällvandringen i början på terminen men tanke på mina knän som bara gör ont precis hela tiden så fort jag tappar lite muskelmassa i benen, skitknän... Annars har jag precis ätit frukost och sitter nu med mitt älskade kaffe och taggar första styrkepasset på en månad, woopwoop! Jag tänkte faktiskt plugga lite matte idag också, känner att det börjar bli dags att ta tag i det nu, ska tenta av kursen om 1 1/2 månad... Känns inte jättebra med tanke på att matte inte är mitt starkaste ämne. Tjingling!! Rastlös tjej taggar styrka!

Härliga tider

Bild
Bra dagar bestående av, god mat, härligt sällskap, bad och träning!! Sommarmiddag Välförtjänt frukost efter 7 km powerwalk!

Hey ho, let´s go!

Godmorgon!! Idag är en bra dag, jag har fortfarande så ont i ryggen efter resan att jag vill dö men livet är bra i alla fall. Idag ska jag nog bara krypa upp i soffan och läsa, kanske ta en powerwalk när jag fått igång skallen igen och ryggen inte gör så ont som den gör nu. Jag börjar i varje fall komma i fas igen och laddar inför två grymma veckor hemma, matte måste jag självklart plugga men det tar vi när den tiden kommer. Saga kommer hit senare och hänger, ska bli hur kul som helst, leva livet osv. Finns inte mycket mer att säga en morgon som denna så. Tjingeling

Målarfärg

Fortfarande rätt jetlaggad, sovit urdåligt inatt med drömmar och vaknat varannan timme, får jobba på det där med att komma in i rätt dygn igen. Jag har börjat komma in i rätt kostvanor i varje fall, träningen får jag ta tag i när sömnen ligger någorlunda rätt men tänkte åka till gymmet och köra ett Zumba pass ikväll bara för att det är så grymt kul och så jag kan bli av med lite energi. Annars blir det att måla huset, bara att dra på sig arbetskläder och börja kladda nu då, ska bara dricka upp mitt kaffe först... Tjingeling!! 

Hej Sverige, jag har saknat dig

Bild
Jag landade sju i morse och har hunnit med en hel del för att knappt sovit någon timme sedan jag lämnade Californien. Dagen startades med att luncha med Odd i Vällingby och sedan hängde jag med Josse en stund, badade med kläderna på och levde livet. Nu på kvällen har jag varit hos Simon och lagat och ätit middag, haft vattenkrig och sovit i soffan, en riktigt bra start på det svenska sommarlovet! Nu är jag däremot så trött så att jag snart knappt kan gå så nu blir det att krypa till kojs och förhoppningsvis sova en riktigt lång natt för imorgon börjar träning och fokus igen. Nu kör vi! Varför laga middag när man kan kasta vatten på varandra?  Mat blev det tillslut i alla fall