Återigen Torsdag.

Säger varje torsdag "Men gud är det redan torsdag" och blir jättestressad. Denna torsdag ska spenderas i skolan trots att inget är schemalagt men grupparbete och ett möte jag inte vet vad jag gör på kallar. Kvällen ska delvis spenderas i löpspåret med Sofie för en sista spurt innan Tjurruset nästa helg, riktigt laddad inför dagens runda och loppet.  

Skolarbetet bara ökar för varje dag, kul med termin 1 på så sätt, börja lugnt för att sedan få en mängd minichocker när det bara ökar. Nu sitter man mest och försöker att inte få panik och lägga ner helt, det är rätt kul ändå, att vara sysselsatt och på väg mot sitt drömyrke. 

Har egentligen ingen vettig update att prata om, träningen går bra, skolan går faktiskt också rätt bra, livet i allmänt är rätt bra. Borde lära mig lite mer om stresshantering, tror det kan vara vettig kunskap när allt går i ett sånt här tempo jag inte riktigt är van vid. Van vid högt tempo visserligen, men inte med studier i ett högt tempo, det blir nog en livsstil det med tillslut. 

Där hade vi blommor i håret, nästa helg blir det lera. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som en karusell fast det är en stol

50 år och förlovning