Inlägg

Visar inlägg från juni, 2017

Spontanitet är nästan det enda jag vet.

Bild
I helgen är det en spontan samt dyr resa till Norrköping och Bråvalla, impulsivitet borde jag sätta som mellannamn. Jag och bilen brummar ner på fredag direkt efter jobbet för att möta bruden på bilden till höger, det kan inte bli annat än bra och hur sliten jag är på söndag återstår att se men tror inte att den synen är något någon vill bevittna.  Den här sommaren är verkligen en av de intensivaste på länge, har knappt en oplanerad dag fram till att vi lyfter ifrån Arlanda i augusti. På ett sätt är det himla skönt då tiden verkligen flyger fram och livet är samtidigt helt fantastiskt, fullt ös nästan medvetslös!  Kbk

Midsommar och diverse uppdatering.

Bild
Trots att vädret bara var dugligt på förmiddagen då solen sken rockade midsommar, det var regn men vad gör det om hundra år? Det var något otroligt skönt att komma ut på landet ett tag, sprang några km på midsommarmorgonen och bara njöt. Fick massvis med energi av de få dagarna, lever nog kvar i någon midsommardagsdröm, mår rätt så otroligt bra just nu.  Vardagen rullar annars på som vanligt och insikten att jag knappt har en lucka i schemat fram till att jag åker iväg på långresa så sent som 24 augusti är smått stressande. Allt som är inplanerat är dock bara saker jag ser fram emot, finns inte plats för annat, varken i sinne eller schema.  Något som inte är fullt lika roligt och tidskrävande är att jag startar en heltidskurs redan nästa vecka, i syfte att få upp mina gymnasiebetyg så jag kommer in på universitetet. Visserligen verkar det vara rätt intressanta uppgifter nu när jag läst igenom kursplanen så det känns ändå inte alltför krävande. Det är bara tidsmässigt det b

Måndag i svenska sommaren.

Bild
Att jag snart tvärdäckar och klockan är inte ens sju? Börjar bli lite lätt sliten efter helgens bravader. Var övertygad om att jag fortfarande var 18 år och levde rövare för hela slanten, kan konstatera efter hur jag mådde igår att jag absolut inte är 18 längre.  Hur som helst så har jag njutit utav sommaren till fullo den senaste veckan och längtar till midsommar och till att få åka ut på landet i några dagar. Midsommar kommer firas på Hannes landställe så dit rullar jag och bilen direkt efter jobbet på torsdag. Himla skönt att sluta förhoppningsvis innan all trafik drar igång, varenda jävel ska ju åt det hållet.  Annars rullar livet på i en brutal fart, träningen går fantastiskt och om ynka 66 dagar drar jag iväg till Indonesien. 

En sjukskriven torsdag.

Bild
Med min gosetös, två lyckliga dårar! Såhär såg förra helgen ut, stora leenden och dans på summerburst. Idag sitter jag sjukskriven pga. inflammerat knä, då det är andra gången det händer så ska jag upp till läkaren för att komma fram till en lösning för det är inte det absolut behagligaste att ha en stor vätskefylld boll i knävecket.  Hur som helst, har ett sådant fantastiskt flyt i träningen så kanske tar mig till gymmet senare för ett ryggpass trots mitt dåliga ben. Vi får se hur det blir, ligga i solen med en bok låter inte så fel det heller, har en riktigt ful bränna på ryggen att sola bort.  Resterande av veckan är egentligen inget speciellt, jag sitter barnvakt fre-lör, på lördag ska jag ut och dricka lite vin och äta lite mat med tjejen bredvid mig på första bilden som fyller år vilket ska bli hur kul som helst! Annars ska jag bara jobba, njuta av den svenska sommaren och spendera tid med de jag tycker om, känns som en bra sommar.

Nästan en mil.

Bild
Godmorgon, är visserligen inte morgon för mig längre men för många andra. Har hunnit med att starta denna nationaldag men 9.5 km i löpspåret, kändes verkligen fantastiskt! Utöver att det inte blev en hel mil utan det känns lite som att jag snubblade på målsnöret att det bara blev 9.5, hade ingen bestämd distans utan bara sprang. Men men, nästa gång blir det 500 meter till.  Kroppen mår bra idag och det blir bara en lugn dag hemma som det ser ut, behöver nog egentligen en sån så hoppas att lugnet håller i sig för resten av veckan är proppad av aktivitet. Tiden försvinner verkligen, så blir det när man tar vara på varje minut utav dygnet, trivs i det.

Jag sprang ett lopp och sen drack jag vin, min typ av lördag.

Bild
Blåslagen, antagligen något trasigt muskelfäste, träningsvärk ifrån helvetet samt leder som värker, det är ungefär så min kropp mår idag. Trots det så hade jag ett enormt roligt lopp och är så otroligt stolt över mig själv över att jag tog mig igenom det såpass bra jag ändå gjorde, med tanke på att jag inte är den mest vältränade i dagsläget och kommer garanterat att springa nästa år med, då mer väl förberedd. Min typ av lopp det där, har fått rejält med motivation av det och tänker klara av det som inte gick igår nästa år.  Kvällen spenderades sen med lite mycket rosévin och en jäkla massa skitsnack, vilket var himla mysigt. Efter några av de där glasen vin spontanköptes en lördagsbiljett till Summerburst i Stockholm nästa helg, hur laddad är inte jag på det?! Vila vet jag inte vad det där, fullt ös hela sommaren och därefter 7 veckor i Indonesien.

Idag letade jag fram sminkväskan.

Bild
Sedan jag kom tillbaka till Sverige har jag sminkat mig tre gånger, i London sminkade jag mig varenda dag med dubbelt så mycket produkter. Min hy mår ju miljoner gånger bättre nu än då och jag ser mycket piggare ut vilket ändå är märkligt då jag sover mindre, sjukt att det där man kladdar i ansiktet förstör så mycket.  Hur som helst så ska jag hoppa in i bilen och rulla till Huddinge och min finaste Matilda om några minuter för att ha en mys samt snacka massa skit kväll, ska bli underbart att träffa min tös igen! Det blir en tidig hemgång då sömnen prioriteras och Toughest ska springas imorgon, hej kom och hjälp mig vad har jag ens gett mig in på? Det kommer nog bli kul ändå och den där träningsvärken kommande dagar kommer inte att vara nådig, men det blir nog bra.