Inlägg

Visar inlägg från december, 2013

2013

Bild
Ett helvete till år men det har haft sina bra stunder. Drog till Kittelfjäll Vintertur vid Mälarn  London och Harry Potter studion Det blev vår och därmed grillning ute Och kvällssegling Första doppet Klättertur Sommarmiddag Sen drog jag till Californien Och hängde med denna skitunge och den här Väl hemma var det denna brutta som gällde Träning och god frukost stod på schemat Sen hängde jag på landet en sväng Bra frulle där med Väl hemma var det jobb och matlåda ute i solen Myskväll med Lucas  När man har en ledig dag fick man unna sig Farbror min fyllde 50 Vi drog till fjällen igen Jag började äntligen övningsköra Myshelg på Olivias land Det vart ännu mer träning Kajakpaddling Fyllde 18 och hade kalas Lekte ledare i skogen med bland annat denna snygging Sen fyllde lillfia 8 Vi stack till Grekland Åkte till Berlin och gick på

Fitbit flex

Bild
Har precis kommit in efter en springrunda med grannhunden och sitter nu och smaskar på lite äpple med keso och kanel, det är så himla skönt att träna och äta kalorisnålt efter julen, man har ju laddat upp med kolhydrater så det räcker i flera veckor nu, skämt åsido. Annars så testar jag mitt fitbit flex just nu, jäklar vilken motivation jag får! Det är en stegräknare och håller koll på hur många kalorier jag förbränner under dagen, samt hur många timmar jag sover. Så de senaste två nätterna har jag tvingat mig själv att somna för att det ska se bra ut i statistiken och därmed har jag sovit över 8 timmar per natt. Sov ordentligt hela julhelgen också, känns helskumt att ha sovit minst 8 timmar per natt i fem dagar, jag som haft sådana otroliga problem med just sömnen. Jag är förhoppningsvis på väg åt rätt håll nu. Namnam Äntligen glad

Klappar

Sitter här och mumsar på morotsstavar och vindruvor för att få lite kontrast efter all julmat och julgodis man proppat i sig de senaste dagarna. Blev även ett danspass idag, tänkte köra rätt hårt med mig själv under lovet men även sova ordentligt och mest ta hand om mig själv och skolan, ja jag ska plugga hela lovet ut, plugga, träna och sova.  Fick massvis med fina julklappar så jag tänker slänga upp en liten lista med vad jag fick, lycklig tjej är vad jag är.  Koppar och tallrikar från Filippa K Te  Ett telezoom objektiv och annat smått och gott till kameran  Passfodral  Biobiljett Fitbit flex (armband som  håller koll på hur mycket du rör på dig och även hur mycket du sover) Lakan  Pärlörhängen Det är vad jag kan komma på just nu, men jag är helt klart väldigt nöjd med julen. 

Mobilbilderna

Bild
Det tog visst bilder med nästan allas mobiltelefoner också så här kommer några av dem Julbord Fyra kusiner 17 år senare Juldags efterätt, smarrigt!

Storjulafton

Bild
Firat med mammas sida släkten, supermysigt och jag kommer vara mätt en vecka efter denna ätardag men det gör inte så mycket för det blev en riktig jul trots snöbrist.