Nionde i Andra Tvåtusentjugo

 4 veckors examensarbete har kört igång, vi försöker parallellt njuta av det magiska vintervädret och jag tycker vi får till det ganska bra med långpromenader och löprundor, varvat med artikelanalys och allt som hör examensarbetet till. Livet flyter i stort sett på väldigt bra, det är många bollar i luften och nästan bara roliga sådana. 

Livet är summerat väldigt bra, mamma och pappa var här i helgen för att ha lite kvalitetstid och se den fräscha lägenheten. Så roligt att visa resultatet efter allt slit. Det är även så otroligt skönt att bara kunna bo i lägenheten och att den faktiskt är färdig, fotad och upplagd hos mäklaren. Till och med lampknappen i sovrummet är fixad, den har inte varit komplett på 2,5 år. 

Vi springer annars på visningar, tränar och kör på i en vardag som är helt underbar. Hjälp vad bra jag mår just nu, mått bra väldigt länge ändå. Det har varit två intensiva veckor med studier så det känns otroligt skönt att bara kunna fokusera på examensarbetet, lite annat i studieväg är det också men det är helt klart överkomligt. 

Vi fortsätter njuta av en fin lägenhet och det magiska vintervädret helt enkelt! 






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som en karusell fast det är en stol

50 år och förlovning