Inlägg

Visar inlägg från oktober, 2017

En till Måndag

Bild
Sitter i soffan och lyssnar på min pojkvän som står och sjunger samt diskar i köket, lagade nog middag till en fembarnsfamilj idag, det blev så mycket mat! Bra med matlådor är ju det enda man tänker. Sprungit både i fredags och idag, nöjd med att jag faktiskt tar mig ut men det går inte alls bra och jag blir så besviken på mig själv över att jag inte presterar som jag gjort tidigare i löpspåret. Påt igen bara! I övrigt går livet rätt kanon, vi var nere i Östergötland och firade halloween i helgen och har även lyckats få upp en TV så rätt produktiva har vi varit. Skolan rullar på och jag ska lägga ner ännu mer tid hemma, tycker fysiken är så himla svår! Förstår inte vad jag har för brutalt problem med det ämnet? Så märkligt.

Vi ba kör!

Bild
Måndag, har varit en rätt bra sådan också efter en riktig kanonhelg! På lördagen åkte vi först till Uppsala för att hälsa på min kusin Helena och hennes Martin för att sedan åka vidare till Gävle och släkten jag har där för firandet av min favoritunge som inte är så liten numera, nästan skrämmande hur fort tiden går ändå. Har hur som helst haft det hur bra som helst denna helg och startade denna måndag i samma anda.  Tog mig ut och sprang/joggade 7,2 km imorse, det går visserligen inte så fort än men jag tar mig runt! Har som mål med min pappa som rehabar sin hälsena och vrist att springa Lidingöloppet nästa år och pappa har som mål att få en bättre tid än jag så det är lika bra för min del att ligga i redan nu så jag har någon chans då.  Har därefter varit i skolan och ska alldeles snart börja med middag, blivit helt frälst i matlagning, tycker det är så roligt! Vet inte riktigt vem jag är längre men jag gillar det. Skämt åsido!  Denna vecka blir full med träning och studie

Torsdag

Bild
Torsdag i Oktober, är ledig på torsdagar vilket känns rätt bra. Hade min första skoldag igår med både Kemi och Fysik, känner mig rätt säker med Kemin men Fysiken kommer nog att bli rätt kämpigt. Hade aldrig klarat av att läsa detta på distans, känns himla skönt att veta att jag har ett klassrum att gå till där majoriteten av de runt om mig sitter i samma sits som jag. Vardagen i övrigt är rätt bra, har nästa helg bott ihop med herrn i mitt liv under en månads tid, hur fort går inte tiden egentligen? Trivs rätt bra i Södertälje, kommit igång med gymmet och vi tränar ihop vissa dagar vilket är roligare än jag trodde, var väldigt skeptisk tidigare. Vi är ett sånt där jobbigt par som gör i princip allt ihop, vi har även börjat gå på boxning på söndagsförmiddagar vilket är hur roligt som helst! Skönt att få slå lite på varandra under kontroll, skämt åsido. Denna helg ska vi åka upp till Gävle då min yngsta kusin Zoë fyller 12 år, ska bli jättekul att hälsa på familjen där. Jag har vari

En månad på vift.

Bild
Tänker låta bilderna tala för sig själva, mina höjdpunkter var att ta dykcertifikat och bestiga Rinjani, och jagvill absolut åka tillbaka.

Update.

Bild
Att det är mycket som händer nu har du trogna läsare säkert förstått, jag har tappat lite motivation att skriva också men vill försöka komma igång. Jag har inte så mycket att skriva om, ska lägga upp en liten bildbomb ifrån resan som det nu redan är över två veckor sedan jag kom hem ifrån. Livet är en vardag nu mer eller mindre, börjar skolan på onsdag så har främst varit nykär och lärt känna nya hemorten Södertälje.  Fick höra av en kär vän "Du verkar så himla glad Moa, hur gör du?", visst är det så, är ruggigt lycklig i livet och känner mig otroligt trygg i mig själv. Det är märkligt hur mycket som kan hända på tre månader, så mycket pusselbitar som fallit på plats. 

Livsuppdatering

Bild
Efter en månad på vift i Asien landade jag i fredags när jag lämpligt nog även fyllde 22, bilder ifrån resan kommer i framtiden men för tillfället tänkte jag skita i det och berätta om det jag numera kallar vardag. Att jag en gång för alla verkar ha flyttat hemifrån permanent, sitter just nu i soffan hemma i Södertälje och lyssnar på min Niklas som sitter och sjunger för full hals, vi har blivit sambos! Ikväll ska vi äta bullar(kanelbullens dag hallåå!!) och spela sällskapsspel, min kära vän Vendela kommer även och hälsar på vilket gör mig så glad!! Har så mycket som gör mig glad i livet just nu, massor av energi trots en traditionell svensk höstförkylning. Imorgon tar vi bilen och kör ner till landet för en minisemester innan vardag drar igång ordentligt, börjar plugga på riktigt den 16 oktober vilket känns SÅ skönt, ska äntligen få det överstökat så jag också kan börja på universitetet.