Inlägg

Visar inlägg från februari, 2016

Lägesuppdatering.

Bild
Dricker kaffe och äter några utav mammas kakor, blev några åk i morgonsolen med Hannes idag innan jag fick människofobi. Misstolka mig inte nu, jag älskar mitt jobb men på min lediga tid är det inte kul med sportlov och att behöva väja vart man än är med brädan, det är bara frustrerande och då ska vi inte ens nämna köerna. Jag har hunnit med en hel del, bland annat fått hjärnan omskakad när jag, Jossan och Ida fick för oss att åka kalven runt, nu har jag gjort det iallafall och planerar inte att göra om det. Hunnit bli pank, hittat ett par täckbyxor som ska inköpas så fort lönen trillar in på kontot, har även hunnit köra offpist ensam en heldag vilket var en av de bättre dagarna här uppe. Min magiska fina bästa Matilda var här och hälsade på en sväng och vi rockade backarna i en hel dag, guldvärd kvalitetstid. När solen skiner är livet lite bättre.  Med mitt favorittroll i trollskogen.  Riktiga hejare på bräda.  Kalven runt med dessa pinglor.  Och det gick ju

När man är ledig.

Bild
Äntligen ledig , nödvändigt var det då att till och med plocka ur diskmaskinen gör ont i mitt skadade revben, smärtan i lungorna har lagt sig och jag hoppas det är för gott den här gången. Igår blev det dans och vilken rolig kväll det var, lämnade dansgolvet en gång för att ta mig ett glas vatten. Sov ut ordentligt och har därefter handlat och lagat mat med Lisa, det har gjorts tacopaj, pizza och bakats bröd, kanske blir något vettigt utav mig också tillslut i köksväg. Behövs en fixardag när man är ledig, sist var jag bara ledig en dag och då hanns det inte med någonting då skidåkning prioriterades, skönt med två dagar där en kan ägnas åt tvätt, mat, städ och sömn och en annan till åkning. Ska slänga i nästa tvättmaskin och provsmaka mitt första hembakta bröd, otroligt nyfiken på hur det blev! Soffhäng står därefter på schemat.

Snart halvtid.

Bild
Vet inte riktigt vart jag ska börja, har en liten dipp där jag är mer eller mindre frustrerad över allt som existerar. Några soliga dagar har man allt haft iallafall vilket inte har varit alltför fel, solglasögon på fjället är en fin känsla. Mamma och pappa har hunnit vara här också, det var hur mysigt som helst och pga. hemlängtan så planerar jag redan en tripp till hemstaden för att krama på vänner och familj. Fascineras över hur jag har sån hemlängtan i år och hur jag förra året verkligen inte tänkte på det alls. Träningen har jag kommit igång med också, både sprungit och varit på gymmet, det blir dock mer löpning än så länge då man alltid har så gott sällskap på rundorna, helt fantastiskt! Något som får mig att le lite är att min bästa Matilda kommer hit nästa vecka och att jag har tre hela lediga dagar att spendera med min favorit-tös.