Inlägg

Visar inlägg från januari, 2016

Läget i slutet på Januari.

Bild
Hunnit köpa mig en bräda och det är jag allt lycklig över! Bortsett ifrån det så tog det mig en vecka på jobbet innan min kropp svek igen, turligt nog är jag ledig i två dagar nu och kan vila då armen inte ville alls igår, det som hänt är att mina underarmar är överansträngda, även höger axel så det gör ondare än någonsin idag men det får man leva med. Har haft två stycken riktigt långa dagar då man gått hemifrån innan 08:00 och kommit hem strax efter 22:00, jag och ett gäng till tog skoterkort på två kvällar och blev klara igår vilket känns riktigt skönt. Det bästa var ändå att vakna imorse av allas röster i hallen och veta att jag kunde fortsätta sova och att föräldrarna dyker in om några timmar, trots smärta i armen och det trasiga revbenet har det varit en riktigt bra vecka.

Lek med en systemkamera.

Bild
Fina nordligare breddgrader, dålig på det här med uppdatering men jag hinner knappt med i vad som händer omkring mig, det blir svårt att få ner det i text ordentligt så det blir dålig uppdatering med dåligt formulerade och rätt meningslösa inlägg. Tacka Erik för idén att traska iväg med systemkameror, några bra bilder blev det som jag vill dela med mig av. Det var en fin dag med ett fint gäng.

Världens bästa arbetsplats.

Bild
Trivs som fisken i vattnet, idag har jag dock varit ledig och mer eller mindre spenderat hela dagen i sängen och spelat Sims med en godispåse. Imorgon är det dock backen som gäller för hela slanten trots att det ska snöa och blåsa, skam den som ger sig. Jobbet flyter på fint, kollegorna är grymma, fjället är grymt, gästerna är grymma, jag kan fortsätta rätt länge med att mala på om allt fantastiskt men det blir väl utdraget. Något jag stormtrivs med är att vissa dagar startas morgonen med ett åk i en tom backe till liften man ska öppna, så en dag kan bjuda på minst fyra åk med lunchbyten osv. vem klagar på det? Har tappat träningen helt, börjar först nu känna mig återhämtad efter sjukdomen så denna vecka är det fullt ös medvetslös i kampen att kombinera ihop livet här uppe med allt vad det innebär. Träningen måste jag komma igång med då huvudet håller på att explodera för tillfället, får alltid molande huvudvärk när jag tappar träningen ordentligt, helt värdelöst.

Sälen Den Fjärde Januari

Bild
Insåg att det var ett tag sedan jag skrev, ett riktigt bra tag sedan jag faktiskt använde datorn överhuvudtaget. Den är så otymplig att plocka fram av någon anledning men nu när jag är både ledig och frisk blir det ett tappert försök till ett vettigt blogginlägg. Finns inte så mycket att nämna egentligen, varit sjuk en sväng, jobbat en del, åkt lite skidor, firat både jul och nyår med fäbodfamiljen och bara levt säsongsliv. Mina lediga dagar nu då? Blev några åk på förmiddagen idag och nu är det mellanmål och därefter någon form av aktivitet, vill röra på mig trots att huvudet vill lägga sig ner och dö. Behöver aktivera kroppen ordentligt igen. Jäkla massa svammel blev det nu, ursäktar det men det är så det blir när skrivinspirationen är död.