Inlägg

Visar inlägg från februari, 2013

Suddenly I´m fine

Bild
Idag tar jag paus från mitt hälsosamma liv och äter massvis och struntar i träningen, fy så skönt det är att inte känna att jag måste till gymmet och hålla koll på varenda grej jag stoppar i munnen. Självklart skriver jag upp vad jag äter även idag, dock var det en rätt skrämmande hög siffra redan efter lunch men jag är glad ändå! Vi slutade efter biologiprovet vi hade imorse så jag och Olivia åkte in till stan, åt sushi och fikade lite, supermysigt!  Imorgon blir det upp till gymmet direkt och sedan  bär det iväg till jobbet och sedan plugg och packning, sen ska jag sova. Jag som ska upp senast halv sex på söndag, bilen går till Arlanda senast 6... Sömnbrist? Nejdå, jag ska ju till London, sova kan jag göra när jag kommer hem.  Det har faktiskt varit en väldigt bra vecka, jag känner att jag kanske inte kommer gå in i väggen riktigt än, jag kanske klarar mig fram till sommaren. Allt har flyt trots lite sömn och småkaosigt liv, men det känns bra, allt känns bra just nu och det s

It's my own little piece of hell

Bild
Jag har börjat glida tillbaka, tillbaka till sömnlösa nätter och bitterhet. Jag har haft två veckor nu som jag sovit 8 timmar varenda natt, sedan hände något i fredags, något gick snett och nu ligger jag här igen. Att ha så svåra sömnsvårigheter som jag har är egentligen rätt allvarligt, det kan vara så att jag sover vad man ska sova på en natt under 5 dygn. Att ha fått vara pigg i två veckor har fått mig att inse att jag blir väldigt elak när jag inte sover, jag klarar inte alls av stress och jag låter mig påverkas av allt. Nu är det inte så att jag har vissa veckor/dagar jag inte kan sova utan det här brukar pågå i flera månader och tillslut kraschar jag totalt, det är så det funkar och så har jag haft det så länge jag kan minnas. Det är ett rent helvete.

Oh, the glory of life...

Åh så trött jag är, trött på precis allt, på människorna omkring mig, på mig själv och på skolan, HEJ KOM OCH HJÄLP MIG. Imorgon är det alla hjärtans dag, hembakad hjärtepizza står på middags menyn, hjärteplättar till lunch och Ben&Jerry Cookie Dough till efterätt, kanske slinker det ner lite choklad däremellan också. Hjärtedagen blir nog mysig, utan hjärtevän och hela köret har jag mitt eget race, det blir nog bra tillslut. Kanske pallrar man sig till skolan för att titta på film, vem vet?

Believe it will be okay, and it will

Bild
En vanlig dag, matte som jag faktiskt fokuserade lite på, sedan biologi och efter de gick vi geografibarn på Bio inne i stan. En helt okej dag om du frågar mig. Ikväll kör jag hemmaträning, orkar inte åka till gymmet, skulle gått på pass men hann inte då bion var längre än väntat. Senare ikväll bär det iväg till Haninge för att träffa lite gamla goa vänner, prata över lite grejer och umgå, blir nog bra dethär till slut. Lagom glad tjej Sådär dagens outfit och ett stökigt rum Livet är rätt bra nu.

I can and I will

Bild
Träning och äta rätt? Träning i alla dess former är underbart, jag kan hålla på hela dagarna egentligen men sedan är det ju dethär med maten. Nu har jag laddat ner en app som ska hjälpa mig hålla koll på vad jag stoppar i mig egentligen, lade in allt jag ätit under dagen och blev lite chockad över vad allt innehöll.  Jag är inte ute efter att gå ner i vikt, jag har inte ställt mig på en våg på över ett år för att jag tycker att  vikten är väldigt oviktig för min del. Jag vill må bra, vara självsäker och nöjd med mig själv. Jag kan helt ärligt säga att jag tycker det är jobbigt att visa mig i bikini, jag är inte säker alls när det gäller min kropp men det vill jag bli. Jag vill känna mig vältränad när jag ser mig själv i spegeln och inte som den lata tonåringen jag egentligen är, jag vill kunna gå på stranden i sommar och känna mig grymt snygg. Till en slutats så vill jag minska mitt procentuella kroppsfett och bli rätt vältränaSom det ser ut nu är jag på gymmet 5 gånger