Inlägg

Visar inlägg från januari, 2019

Mitt i allt.

Bild
Mitt uppe i mottagningsperioden, fick klart IBUn i sista sekund igårkväll men det är okej ändå, den blev ju faktiskt färdig. Livet är hektiskt med samtidigt lugnt, beror på vilken dag det är, vissa dagar är man igång mellan 06:00- nattetid men det finns många dar att sova ut på så gnäller inte.  Det enda som blir lidande är ju träningen men tycker ändå att jag har hållit igång på godkänd nivå, orkar eller hinner inte med långa pass så det blir snabba tider och distanser men det är okej det med. Var helt avtrubbad på energi första dagarna men vaknade med allt att ge igår trots en sen utekväll, mår himla bra faktiskt.  Mottagningen är dörolig och jag är urtaggad på att dra igång planeringen för nästa omgång samt att genomföra den. Det som är skönt på hösten är att man bara har skola en av två veckor, då slipper man den stressen kombinerad med allt annat och kan bara fokusera på mottagningen, tror det kan bli svinbra. Sommar är ju alltid tacksamt. 

Skål!

Bild
 Skål säger jag, trots tvivel på mig själv så blev det ett glädjebesked idag! Är färdig med hela termin 1 utan att ha något kvarhängande att skriva om, vilken grej! Vad har terminsuppehållet bjudit på? Övernattning på Yasuragi med mamma, så himla mysigt så jag vet inte vad. Romme med pappa, även övernattning och jag finner inte många saker så rogivande för själen som att åka på min planka. Vi hade otrolig tur med de dagarna vi valde att åka dit, var i princip helt folktomt så det var bara att åka upp ner upp ner utan att stå i någon liftkö, så en dag i backen ska vara. Har även fått in ett gympass och en mil i löpspåret, blir nog en mil till när jag ändå är i Hässelby och kan springa längs Mälaren i skogen, helt klart bortskämd här. Har kort och gott laddat upp batterierna för termin 2 och mottagningsperioden, det blir fullt ös i två veckor då jag är fadder och ska hänga med alla nya studenter och se till så de känner sig någorlunda hemma på campus, ska bli så himla roligt!

Tar 2019 med en klackspark.

Bild
Skrev min första salstenta i torsdags, övertygad om att kugga då jag gjorde tvärt emot vad jag övertygat mig själv om från början, vilket var att ta det lugnt. Ju mer jag tänker på det desto mer övertygad blir jag att det blir omtenta, men det känns okej ändå.  Skickade in det sista arbetet i fredags och känner ändå att jag är nöjd med terminen, det är däremot fantastiskt skönt att kunna ta det lugnt, fokusera på allt runt omkring istället för på studier som jag gjort sedan jag skrev här sist.  Vi har hur som helst firat dubbla jular, över tredje advent var i i stockholm med min familj och julen spenderades här. Nyårsafton blev i Jönköping med min powerpuffpinga och hennes Eric, det var rätt toppen faktiskt.  Det är inte så värst mycket som har hänt dock, tränar på som aldrig förr och visst blir det ett maraton i år. Denna vecka har det blivit två rätt tuffa intervallpass med bästa Sofie, det är så otroligt roligt att springa med någon med samma mål, motiverande till max! Nya