Inlägg

Visar inlägg från juli, 2017

Lägesuppdatering den 20 Juli.

Bild
Helgen som var, den var verkligen underbar! Satt barnvakt fre-lör och hade världens myshäng i ett dygn med mina favorittjejer, tacos, filmmys, bad, brygghäng och redigt med sömn. Resterande av helgen spenderades med min Olivia, lyckligt lottad är jag som har fått världens bästa vän. Vi drack vin och bubbel, fuldansade och sov på gräsmattan, en riktig topphelg. Denna vecka kan dock bara få ta slut, sitter nu med halsfluss och knaprar antibiotika för glatta livet. Föräldrarna kom hem idag ifrån sin semester och åkte direkt till akuten då min pappa dragit av hälsenan så mor min har två sjuklingar att handskas med. Ingen av oss är speciellt trevlig att ha att göra med när vi är sjuka, familjen Rastlös är väl passande att kalla oss i såna situationer. Den här helgen ska alltså spenderas i viloläge, har en filmlista att ta mig igenom samt en och annan bok när jag har energin till att läsa igen. Nya tag nästa vecka! Gla i att jag har henne! 

Redan onsdag imorgon.

Bild
Undrar hur det gick till att snart halva Juli gått? Tiden bara försvinner, känner mig redan stressad över att det är så mycket som onsdag imorgon. Tips ifrån coachen, börja inte plugga på helfart när du jobbar heltid och tycker om att hänga på gymmet, det är uppenbarligen tight med tid då.  Har hur som helst rätt bra flyt studiemässigt idag och ska få undan så mycket det går så jag kan dra igång med nästa moment imorgon. På tal om flyt så ligger styrketräningen bättre än förväntat och jag har blivit bra mycket starkare, så skönt att välja tyngre vikter än någonsin, motivationsexplosion. Blir ett benpass eller löprunda imorgon, beror helt på hur vädret ser ut, ser redan fram emot det, gud vilket liv jag lever.  Måste börja komma igång och Yoga lite varje dag, skriver jag det i ett blogginlägg kanske det blir av. Har blivit så förbannat stel för att vara jag, kroppen mår bara allmänt bättre när jag har den yogarutinen, kanske bara är placebo att jag sover tusen gånger bättre men ä

Måndagen den Tionde Juli

Bild
Magkänslan säger att den här veckan kommer bli rätt bra, haft en grym måndag på alla sätt som går. Skulle ha kunnat plugga lite mer men lyckades få in en halvfokuserad timme ändå, men gör om och gör rätt på den fronten imorgon. Utöver lite studier har jag sprungit 6 km, simmat 500 meter, storhandlat, lagat middag inkl. matlådor samt preppat frukost.  Imorgon blir det gymmet och studier i fokus, tappat träningen något de senaste två veckorna men känner att allt är back on track nu, trots att det bara är måndag, som sagt så är magkänslan på topp. 

Skål för en sommar i Stockholm!

Bild
Skål för livet och bubbel, haft en otroligt lugn helg med mycket skratt och kärlek. Spenderat nästan hela helgen i Hässelby utöver att jag åkte in till stan för en lyxbrunch med min finaste idag, brunch borde man unna sig oftare, det är ett jäkla bra fenomen. Laddar nu om för en ny arbetsvecka med en del övertid och noll socialt liv, ser redan fram emot nästa helg när målet är träningsvärk i benen pga. dans. Jag är så otroligt nöjd med beslutet att stanna i Stockholm den här sommaren, har saknat dessa människor och staden något otroligt. Lyxliv

Statusuppdatering.

Bild
Bråvalla var kul, kommer en minibildbomb någon gång när jag har energin att pyssla med det. Är fortfarande rätt sliten efter helgens bravader och ser fram emot en riktigt lugn helg med film och popcorn. Efter 1,5 veckas träningsuppehåll börjar motivationen komma tillbaka, både träningsmotivation och studiemotivation. Suttit i en timme med diverse studieuppgifter idag och kursen är faktiskt himla intressant och jag ser nästan fram emot att skriva några uppsatser. Gymmet känns dock i nuläget ännu mer intressant.  Vet inte riktigt hur jag resonerat ihop den här sommaren, heltidsjobb, heltidsplugg samt ett socialt liv? Sedan vill jag ju lyckas träna ordentligt också, blir en rejält välbehövlig semester de där veckorna i Asien.