Inlägg

Visar inlägg från maj, 2017

Majmånad.

Bild
God lördag eller vad man nu säger, sitter och dricker pepsi efter att förmiddagen spenderats varvande med balkonghäng samt städning och uppackning. Känns produktivt, dock föredrar jag att sitta i sommarvärmen på balkongen vilket är mindre produktivt.  Den här helgen dock, eller den här månaden är bara bra och jag laddar inför resten av sommaren nu. Utöver att vädret är underbart har jag fått igång rullningen med läkare för att ta bort halsmandlarna vilket känns hur skönt som helst, jag har de bästa vännerna en kan ha som bor ett stenkast bort, jag har ett bra jobb där jag faktiskt ändå trivs, mitt knä har inte gjort ont på väldigt länge nu trots mycket löpning och jag känner mig rätt stark både mentalt och fysiskt. Majmånad har varit en bra månad.  

Hejhej Sverige!

Hej ifrån ett relativt soligt Stockholm! Dag två på nya jobbet idag med arbetstiderna 05:00 till 13:30, inväntar att mina pappa kommer hem och monterar upp mörkläggningsgardiner i mitt rum då det är omöjligt att sova om man inte är totalt utslagen pga. Sveriges ljusa månader. Älskar visserligen Sveriges ljusa månader, älskar att det är ljusblå och rosa himmel när jag cyklar till jobbet vid 04:30. Vi får se hur det går att anpassa dygnet till dessa arbetstider, blir nog bra hur som helst, det är ju bara tre månader innan en riktigt lång semester i Indonesien. Sverige i övrigt då, känns som att livet i London inte existerat(förutom när jag får sms av mina fina Londonvänner). Jag landade i fredagskväll och har inte vilat sedan dess, inte ens haft tid att packa upp väskorna. Misstänker att det kommer komma en liten chock när livet lugnat sig här i Sverige och att jag kommer tycka att det känns förjävligt men det får jag ta, är glad att jag fick uppleva min vardag i London, det var rätt

Plötsligt blev det torsdag.

Bild
Det var så bra selfieljus samt att håret är on point idag, försökte forcera fram ett leende men det gick inte alls. Känns inte så himla bra just nu, bortsett ifrån att jag åkt på en förkylning så börjar jag tvingas säga hejdå till folk jag verkligen trivs med och älskar. De som känner mig vet att jag hellre vänder på klacken innan det är dags att säga hejdå för att det är det värsta jag vet.  Idag har jag bara två lektioner och därefter är det favoritpuben som gäller med mina favoriter, ska bli en bra sista kväll. 

Kan inte alltid vara på topp.

Bild
Det här med att bli äldre innebär att baksmällarna håller i sig i två dygn och jag råkar vara en av de olyckligt lottade som nästan är tröttare dag två. Söndag idag, redig söndagsångest, kanske bara är vanlig ångest som råkade infalla en söndag, känns uppriktigt som det enda som kan rädda dagen är att ta mig ut och springa en mil innan jag gräver ner mig totalt i sängen. Ska nog gräva ner mig några timmar till och rensa huvudet i löpspåret ikväll.  I fredags blev det dans ändå, påstår att det var en av de roligaste utekvällarna här så jag är riktigt glad över att jag tog mig ut men börjar tvivla på att det är värt två dagar av bakishet mycket längre. Dansa är iallafall alltid roligt och det var träningsvärk i benen som gällde igår, då har man ändå gjort någonting rätt. 

Bra vecka och ett rätt bra liv med.

Bild
Fredagar är rätt bra ändå, vet inte hur jag känner för utgång ikväll men jag kanske blir mer lättövertalad senare för nu sitter jag nyduschad och laddar senaste avsnitten av favoritserierna. Tur att klockan inte är så mycket så det kanske blir dans ändå, det är trots allt sista fredagskvällen här.  För väldigt många veckor sedan nämnde jag min största barriär i träningen som då var den lutande armgången, det var första och senaste gången jag gav mig på den och sedan har det inte blitt av förrän idag. Idag flög jag upp för den flera gånger och tyckte det var så enormt roligt, känslan att träningen faktiskt går framåt och att jag blivit rätt mycket starkare är fantastiskt!  På tal om fantastiskt så fick jag mitt CPE(Cambridge provet jag tjatat om) resultat i veckan också, det resultatet var ett himla bra resultat och jag är så stolt över mig själv, känns skönt att ha åstadkommit något vettigt här borta.  

Min näst sista Torsdag på vift i London

Bild
Har ett riktigt drömschema som tidigare nämnt, kaffet dricks i sängen samtidigt som jag tittar på någon sitcom och därefter finns tid till träning innan det är dags för skola. Hatar att stressa på mornarna, värsta jag vet.  Idag sitter jag iallafall med mördarträningsvärk i armarna, får bli en löprunda(som vanligt). Igårkväll var det Ung i London i Svenska kyrkan som alltid på onsdagar där det råkade finnas nygjorda munkar, herregud vad gott det var, har fortfarande ont i magen efter den munkfrossan men det var det värt. Ska skärpa till min kost nu, vi får se hur bra det går men ska iallafall försöka hålla mig borta ifrån choklad fram till Toughest.  När jag kom tillbaka hit så kände jag att jag absolut inte ville flytta hem till Sverige, det har återgått till att jag knappt kan bärga mig, naturen och att kunna laga vilken mat jag vill är nog de sakerna jag saknar mest, samt vännerna såklart, min svenska vardag. 

Läget en tisdag i London.

Bild
Brukar dricka öl eller kaffe i duschen, byter från och med idag ut det till en proteinshake(kanske inte kaffet men du hajar grejen). Sov ut till kl 9 idag och tog mig därefter ut och sprang i solen, avslutade med att ta kål på min armar i det stökiga flickrummet och mår nu som en gud. Finns kanske hopp om det där loppet som ska springas ändå, konditionen är iallafall redan på plats.  Resterande av denna dag består av att läsa ut min bok, sedan två lektioner i skolan och därefter ska jag iväg och äta middag med min norska vän Synne. Schemat är relativt proppat fram till att jag flyttar på fredag nästa vecka. Det bästa är att majoriteten av dagarna ligger lektionerna på eftermiddagen så träning hinns med på morgonen och myshäng med Londonfavoriter på kvällarna, helt ultimat.