Inlägg

Visar inlägg från januari, 2017

Måndag, det är en sån dag.

Bild
Jag äger alldeles för många par jeans, har generellt alldeles för mycket kläder i min ägo. Måste helt enkelt sluta shoppa nu, ska det ens funka? Ska försöka iallafall. Har börjat titta på en serie som heter "Friends with better lives", vet inte ens om den är rolig i folkmun men jag skrattar högt  iallafall. Hoppas på att komma in på yoga-passet ikväll, annars får det bli en löprunda, måste verkligen bli bättre på att träna. Det har blivit två-tre gånger i veckan sedan jag kom tillbaka men det är dags att komma upp i fyra-fem om några muskler ska hunnit dyka upp till 3 juni. Hur som helst så är jag på riktigt måndags humör, orkar inte med livet riktigt, tycker bara att allt suger så ska fortsätta med mitt tv-serie tittande och hoppas på en bättre morgondag Såhär såg jag ut för ca fyra år sen, det där svallet ska tillbaka.  .

Söndag.

Bild
Igår traskade jag och en tjejkompis omkring på Brick Lane, det är ju bland det mysigaste området i London. Secondhandbutiker i varje hörn och ett gäng härliga marknader. Blir lätt att spendera några timmar på ett sådant ställe.  Idag har jag i varje fall jobbat och ska nu krypa ner i sängen för att se senaste Greys Anatomy och möjligtvis en film om jag inte somnar. Har äntligen kommit ikapp med sömnen och blivit frisk så nu kör vi en ny vecka med andan "KBK".  

Friyay

Bild
Kan ju sätta som mål att försöka blogga två gånger i veckan åtminstone, det går ju sisådär med det just nu. Hur som helst så har jag varit dunderförskyld ett par dagar men kommit på benen igen nu. Då rök sminkväskan och den lilla svarta klänningen fram för här ska dansas. Känns som att varenda kotte jag känner i skolan ska ut ikväll så det ska bli hur kul som helst, jag har ju blivit lite dålig på att umgås med mina klasskamrater numera.  Helgen kommer annars bestå av jobb samt studier, möjligt lite sightseeing imorgon men det får vi se hur det blir med. Hur som helst så går tåget om en kvart så klackarna får åka på nu, hoppas ni har det fint som läser denna lätt skeva blogg. 

Lördag i ett soligt London.

Bild
En lördag när jag absolut inte gör något vettigt, tog en långpromenad i det fantastiska vädret som hållit i sig hela veckan och pratade med min mor, har annars legat i sängen och tittat på Big bang theory, värd Lördag.  Överväger att dra till gymmet men det känns lite överskattat när man promenerat en mil men vi får se hur det blir. Ska i varje fall in till stan och äta middag med två tjejkompisar, ska bli mysigt med ännu en tjejkväll, börjar bli bra på sådana. Gårdagen spenderades med mina fina kollegor, jag är ju glad att jag hamnade som timmis på just den butiken med de tösarna. 

Svammel en Torsdagkväll.

Bild
Att jag ska börja bli bättre på att fotografera borde vara ett nyårslöfte, ska försöka med det. Sitter iklädd träningskläder och ska snart dra mig till gymmet för ett danspass, älskar hur motivationen sprutar ur öronen den första vecka/veckorna och hur det sedan blir en jobbig barriär att klättra över innan det blir en vana det där med att träna. Jag har ju fått ett lopp att springa om några månader, ska gå med i klubben och springa Toughest, hur det nu ska gå. Hur som helst så kommer jag efter den underbara gårdagen att spendera varje onsdag i Svenska kyrkan, älskar hur det är en sådan mötespunkt för svenskar i utlandet. Kändes som att vara hemma i några timmar, helt grymt. Mamma sa det till mig när jag precis flyttat hit, "Om du får hemlängtan är det bara ta dig till Svenska kyrkan". Visst hade hon rätt. Den här veckan har verkligen bara försvunnit, skolan har överrumplat mig lite så ska göra alla hemuppgifter och andas innan jag får en panikattack. Skrämmande hur snabb

Den Artonde i Första Tvåtusesjutton

Bild
Vecka två på termin två och solen strålar verkligen vilket är en sån sak jag lärt mig uppskatta då majoriteten av dagarna är rätt gråa annars. Tog mig ut och sprang samt lekte lite i utegymmet i solen, hittat min nemisis, den lutande armgången som jag ska klara av att ta mig uppför innan jag åker härifrån.  I nuläget sitter jag och försöker peta i mig lite av lunchlådan. Det har blivit mycket petande i maten sedan jag kom tillbaka, har inte någon aptit alls, kan gå en hel dag på tre skedar havregrynsgröt. Tidigare har jag haft det psykologiska i att aktivt inte vilja äta och inte mått bra i allmänhet. Skillnaden nu är att jag vill äta en stor thaibuffé men aptiten finns inte där och jag blir mätt på två vindruvor. Frustrerande för mig som älskar bufféer. Hoppas att aptiten dyker upp om jag kommer igång med träningen ordentligt igen.  Bra mår jag annars, i Februari och Mars kommer både familj och vänner på besök vilket ska bli så himla mysigt! Ikväll ska jag också iväg till Sve

Nästan landat nu.

Bild
Jag och min hälsenesinflammation, vi har hållit ihop i redigt många år nu, himla kul. Ska sluta bittra men det är verkligen inte behagligt. Tillbaka i London med en ny mobil som jag inte klurat ut hur jag laddar upp bilder på bloggen ännu, det kommer nog. Livet drog igång direkt med jobb och skola så tid att landa fick jag inte, det känns som att mitt magiska jullov bara var en dröm men magiskt var det. Fick fira jul med min fina familj, i mellandagarna var det bara att träffa så många av vännerna jag hann med, nyåret firades med halva gamla gymnasieklassen och de sista dagarna spenderades i Åre med min pappa och min älskade bräda. Åre var terapi för mitt hjärta, mådde så bra i snön och hade redig ångest över att sätta mig i bilen mot Stockholm när det var dags. Har fortfarande lite ångest men den botas mer och mer när jag spenderar tid med favoriterna i Londonlivet. Tacksam är jag för så fina vänner.