Inlägg

Visar inlägg från december, 2015

Klädd i rött och stormtrivs.

Bild
De två senaste dagarna har det stått jobb på schemat och det har varit så enormt mycket att lära sig och vänja sig vid men kul har det verkligen varit! Snö är verkligen bland det bästa jag vet och trots att termometern stod på -12C igår så var kylan inget som helst problem för frusna mig vilket var en fin överraskning. Blir ikväll en riktig festmåltid på Lammet&Grisen med jobbet vilket kommer bli enormt kul och rulla därifrån gör vi nog allihopa. Tanken att gå ut och dansa efteråt finns men det är något som tåls att tänkas över några gånger innan, sömn är verkligen att prioritera ibland, och att dansa med den sjuka matkoman vet jag inte hur kul det är. Varför blir bilderna så suddiga?! Frustrationen. 

Idyllisk gymbild istället för skidbild.

Bild
Jag vill lägga upp ett gäng idylliska bilder ifrån skidbacken men tyvärr har vädret den senaste veckan inte samarbetat alls, kanske blir något åk om benen tillåter efter gympasset som blev imorse. Det här med att vara ledig är rätt bra trots att jag känner att det är lite tråkigt när man precis börjat jobba. Det börjar bli lite rutin på livet här nu, alla har flyttat in i huset, alla har i princip börjat jobba, vi har fått schemat fram till sista januari, jag har lyckats träna hela fem pass den här veckan vilket innebär att jag lyckats träna varenda dag, oklart hur det har gått till. Allt som allt är det rätt bra ändå.

En fin torsdag.

Bild
Idag var en fin dag, hyrde brädor och drog ut i backen vid öppning när solen fortfarande tittade fram och låtsades som att vi visste vad vi höll på med när vi egentligen mest satt i barnbacken i brist på mod att ta oss ner. Det gick trots allt framåt och vid lunch hade jag fått till några svängar men gav mig då vädret inte höll till 100 procent. Tog en tripp till gymmet och ordnade med gymkort för hela säsongen och körde ett kortare pass, kändes suveränt! Ska försöka hålla fyra pass i veckan, både styrka och löpning inräknat vilket inte känns helt oöverkomligt. Nu ska håret fönas och fransarna målas lite grann, därefter ska jag köra bil och resten dansa.

Livets liv.

Bild
Sitter runt det gigantiska köksbordet och inser än en gång att det faktiskt är ett vinterland utanför fönstret och att livet trots allt är rätt fint. Det har varit skidåkning i solnedgångar, nypistade backar, sol och blå himmel. Trots att det inte är många backar öppna så ska man verkligen inte klaga, man får ju åka skidor ändå. Egentligen är jag lite småbakis och har en 2 liters paket äppeljuice samt en stor rosa mugg med kaffe bredvid mig, samt en annan tös i boendet så jag ska hålla mig rätt kort. Personaltisdag för hela slanten var det igår, dansa dansa aldrig pausa var mitt motto.