Inlägg

Visar inlägg från mars, 2014

Jobba, träna, plugga, dansa åså repeat

Bild
Helt slut! Sitter uppe i 20 min till för att ta tabletter eftersom dessa måste tas en timme efter måltid och jag åt rätt sen middag då jag råkar jobba på måndagkvällar. Det var faktiskt skönt att jobba måndagspassen efter två veckors uppehåll, underbara kidz ger en glad Moa. Imorgon är det första styrkepasset på över två veckor, hur ska detta gå? Får lov att sova ordentligt så jag orkar, hoppas på träningsvärk faktiskt så jag får känna att jag lever. Ska ta ordentliga Före&Efter bilder också, så ur form som jag är nu var länge sen jag var så det är bara köra igång och komma i toppform på riktigt och undvika att bli sjuk igen. Delar med mig av en bild från skivan när vi fortfarande var någorlunda nyktra, det gick över kan jag ju påstå men jäklar vilken underbar kväll/natt med världens bästa klass!

Ny vecka, nya möjligheter

Dötrött, titta klart på mitt Dexter avsnitt och sedan blir det Mästarnas mästare med päronen som vanligt nu på söndagar. Efter tre timmar jobb i Enskede och färginhandling på några timmar för lite sömn så är jag rätt slut och vill bara krypa till kojs.  Imorgon är det en ny vecka, en frisk Moa och nya äventyr. Nu får jag äntligen sätta igång med mitt nya träningsschema, planen denna vecka är att ta raska promenader på löppassen så kroppen får en chans att vänja sig vid träningen igen och köra på med något lättare vikter i styrketräningen så att jag inte chockar kroppen och får negativ effekt istället, bättre att mjukstarta och vara på den säkra sidan helt enkelt. 

Party hela veckan

Bild
Hemma och ska krypa till kojs, hemmakväll hos Emma med jellyshots och härligt folk, klagar inte på denna lördagkväll. Småsliten börjar jag bli men nu är det jobb, vila, träning och plugg som gäller tills på onsdag då det är party igen, man är bara ung och dum (och tar studenten) en gång helt enkelt. Godnatt!!

Äntligen vår

Bild
Tre timmars jobb, en och en halv timmes körning och en långdusch i hopp om att rädda mitt så kallade hår. Det är vad jag hunnit med idag, tog mig precis tiden att fixa naglarna ordentligt, kändes som att det var alltför länge sedan de fick sig en riktigt upp-piffning så nu är de lagom glittriga igen. Senare bär det av för att hänga med trevligt folk, nu är det faktiskt vår igen vilket märks på allt, humöret, livet generellt, menar jag fixade naglarna ordentligt vilket jag gör när jag uppriktigt mår bra annars ser de för hemska ut, och så grillas det hemma hos mig till middagen, jag välkomnar verkligen våren med öppna armar. 

Dagen efter

Bild
Härlig vårdag med härliga människor, glass i solen, senaste Greys Anatomy med nybryggt kaffe och häng ute där grabbarna (och Emma) ännu en vår tar fram fotbollen och vi tjejer sitter bredvid, pratar och njuter. Jag kommer sakna det här, nästan det bästa som finns. Årets första isglass! Vi kan gung gung gunga du och jag, shalalala Vädret är inte att klaga på Här har vi det bra

Bara en sån där natt

Bild
När fötterna värker, huvudet känns som sten och håret ser värre ut än någonsin då har man gjort någonting rätt. Vår studentskiva var igår/natt och jag var rätt konstant glad, dansade minst halva natten och slog igång alla positiva känslor på en gång. Det slutade med att ett gäng sov hos Jonas, vandrade precis hem därifrån och käkade väl hemma en portion tortellini som turligt nog fanns i kylen, mums! Nu ska här göras kaffe.

Getting ready

Bild
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och stanna där ett tag, hela köret ska göras idag, raka benen, hårmask, ansiktsmask (som sitter på redan), nagelfix och därefter bär det av till Matilda för smink och hårfixning. Gjort ett tappert försök till att rädda mina förstörda naglar med filning och slipning i förmiddags så nu blir det att försöka göra dem acceptabla för fest.  Vi laddade med glass i solen Jag är fruktansvärt trött och längtar efter att få ta de där smärtstillande tabletterna som väntar om ca tre timmar, sova har jag inte hunnit idag så jag får helt enkelt få det att funka ändå, kanske tar en celsius i nödfall. Idag är det ju skiva, varav mitt upp piffnings inlägg, världens bästa klass tar studenten 5 juni och detta ska självklart firas med ett jäkla kalas! Ja jag är fortfarande sjuk, men intalar man sig själv att man är frisk så är man det.

I en för stor skjorta

Bild
 Vaknar och tar mina piller, går och lägger mig igen för att jag inte får äta på en timme efter att jag tagit dem så det blev ett Dexter avsnitt. Pappa kommer plötsligt och säger "Du vet att byggarna till balkongen kommer när som helst va?" Och där sitter jag i morgonrock och med ett kråkbo på huvudet, hoppade i min farbrors skjorta och tajta jeans och borstade igenom mitt så kallade hår som åkte upp i en stram hästsvans. Känner mig mycket piggare nu när jag inte går runt i mjukiskläder, så det blev att göra en kopp kaffe, för det är ett frisktecken enligt mig.

Piller, droppar och depression

Känns så sjukt att önska att jag hade feber så att jag inte ens skulle vilja äta, men jag får inte feber vid sådana här infektioner vilket inte är så himla bra egentligen, läkare har fascinerats mer än en gång över detta. Jag mår varken bra fysiskt eller psykiskt, ser träningsinlägg över alla sociala medier och bli bara ledsen eftersom jag ligger hemma och knaprar antibiotika och häller gula droppar i öronen. Första instinkten när jag inte mår bra mentalt är att träna, träna hårt och länge och ta ut precis allt på det. Kan jag inte göra de är det kolhydrater som gäller, en jävligt ohälsosam vana och jag har gått upp minst två kg på dessa sjuka dagar då jag legat still och ätit kolhydrater, yeah! Mår hur som helst lite bättre idag, inte sovit större delen av dagen och har faktiskt till och med tagit en promenad med en gammal kompis som råkade vara ledig idag, lucky me! Därefter sov jag dock i två timmar men jag mådde riktigt bra av att träffa lite folk, så himla sällskapssjuk. Nu s

Kolhydrater och vila

Bild
Det äts våfflor och bakas muffins hemma hos mig, aptiten har jag inte tappat men att jag viker mig av smärta i huvudet varje gång jag nyser eller hostar är inte lika trevligt. Sovit hela dagen, när värktabletterna började sätta igång ordentligt fick jag något mer energi men den tar slut lika fort som den kommer. Tanken på att orka åka till skolan imorgon existerar inte för konsekvenserna som lär uppkomma vägrar jag ta, tänker inte bli sjukare nu.

10 dagar

I tio dagar har jag varit sjuk nu, vaknat och känt mig pigg och på bättringsvägen varje morgon men blivit riktigt dålig igen varenda kväll. Nu pallrade jag mig iväg till närakuten efter att ha läst på vårdguiden om bihåleinflammation och gissade att det var en sådan som gått rätt långt. Tryckande smärta i käken, konstant huvudvärk, täppt i näsan, ont i öron. Mina misstankar stämde (plus en öroninflammation) så jag blev satt på en antibiotikakur och medicin för öronen. Det känns verkligen som att livet skrattar mig rakt upp i ansiktet.

Brustabletter

Brusalvedon och C-vitamin brus är vad jag sitter och dricker och hoppas på att få må bra, vaknade i vanlig ordning halv sju men låg och drog mig till halv åtta istället för att åka och träna för det funkar inte med denna konstanta värk. Blir så irriterad, vill verkligen komma igång med träningen nu, men jag misstänker att jag har en infektion i bihålorna, mys! Plus visdomständer som trycker, det känns verkligen som att mitt huvud ska explodera.

59 frågor

Stodde dessa från  Ronjas  blogg, tyckte de var rätt bra så får ni ett inlägg där jag inte gnäller eller pratar träning.  1. Hur gammal är du om fem år? 23 2. Vem var den sista du träffade? Föräldrarna på övervåningen 3. Hur lång är du? Hela 168 cm 4. Vilken var den senaste film du sett? Första kvarten på American Hustle 5. Vem ringde du senast? Gabriel 6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Skönt att höra, de kan vara lite småjobbiga men jäklar vad kärlek man får ändå! Älskar måndagsgrupperna, smådepp över att jag legat sjuk i två veckor och missat dem" Till Saga 7. Var är dagens planer? Krypa ner i sängen och titta på senaste walking dead 8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Prata i telefon, händer ofta att jag ringer för att det är jobbigt att smsa.  9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta 10. När såg du senast din mamma? För 20 min sedan 11. Vilken ögonfärg har du? Blå 12. När vaknade du idag? Vaknade först halv sju, tyckte det var tidigt så låg

Jag är flickan gud glömmer

Bild
Då har man legat utslagen hela eftermiddagen på grund av min jävla visdomstand, förstår inte vad felet på mig är, är det inte det ena så är det det andra. När jag verkligen frisknat till efter en veckas sjukdom så kommer detta, vad fan? Pappa köper i skrivande stund glass till mig, vill testa den nya Ben&Jerry med yougurtglass så lite glad är jag. Sen kom studentmössorna idag, tjoho!!! Super nöjd och nu närmar sig verkligen studenten med stormsteg. Vår tur nu! 

Igång igen

Bild
Benen känns som spaghetti, den långa trappan och den branta uppförsbacken i slutspurten svider verkligen något brutalt. Tog det rätt lugnt då det inte är ultimat att maxa i löpningen direkt efter ett sjukuppehåll, något vett finns det faktiskt bakom mitt pannben. Spurtade i alla uppförsbackar för att få upp pulsen ordentligt och tog det lugnt i raksträckorna, blev lite intervaller helt enkelt men det var en rätt bra första springrunda.

Monday morning

Bild
Börjar dagen med en kopp kaffe i vanlig ordning, därefter blir det att springa 6 km för nu jäklar är jag taggad! Vädret är strålande och jag har sovit som en bebis när alla värktabletterna väl började värka ordentligt, så nu kör vi.

Uppgiven

Dåligt informationsflöde i arbetet gjorde att jag fick hålla passen ute, inte klädd för att vara ute vilket resulterade i att jag blev rätt nerkyld och min stela nacke blev allt annat än bättre. Har legat nerbäddad i mammas säng med två tjocka duntäcken, en värmemadrass på full värme och en värmedyna värmd i mikron, där låg jag i ca en timme och skakade men nu är jag varm igen! Nacken ger mig en helt underbar huvudvärk och jag vet helt ärligt inte vad jag ska ta mig till, känner mig helt uppgiven. Något positivt i denna eftermiddag var att jag hann övningsköra i ca 20 minuter innan jag kraschade helt(Mentalt och fysiskt då), inte så himla länge men det är alltid något!

Värk och vila

Ont i nacken så det blir ingen träning idag, tänker inte riskera något inför kommande vecka då mitt nya träningsschema träder i kraft så nu gäller det att sova och äta jävligt rätt för att orka med vardagen. Blir nog två långpromenader idag istället, och jobb i Enskede som vanligt på söndagar, skulle vara skönt om jag hann övningsköra något idag också men vi får se vad som hinns med.

Moa bakom ratten

Bild
Jäklar vad bra det gick idag, trots tre månaders uppehåll så gick det över förväntan. Trodde verkligen att jag skulle börja om från noll och det kändes så när jag först satte mig bakom ratten och insåg att jag skulle backa ut från parkeringen, då kom ångesten, jag kommer ju inte ens ihåg hur man backar?! Tog då ett djupt andetag och sedan var uppehållet på tre månader bortblåst och det gick kanonbra, känns riktigt skönt så nu gäller det att pressa in körningen i schemat. Nöjd efter en timmes körning!

Köra bil

Proppmätt, gott bröd med potatissallad och rostbiff till lunch som åts ute i vårat härliga uterum, underbart att kunna sitta där nu. Varit igång sedan sju imorse och har hunnit jobba i tre timmar, nu ska jag och pappa åka iväg till en färgaffär och sedan är det övningskörning som gäller för hela slanten. Ombytlig som jag är har jag tröttnat på mitt mörkt gröna rum så planen är att måla om det i en ljus färg den kommande månaden så det hoppas jag kommer bli kanoners. Övningskörningen har ju inte alls gått sen i december så nu är det dags igen, nu börjar jag komma på fötter ordentligt och är taggad på att komma igång ordentligt. Tiden blir knapp med tanke på att jag och min far sällan är hemma samtidigt eller har tid till annat än jobb, studier och träning så är det svårt att få till det.

Familj

Bild
Vad ordet familj innebär för mig har jag funderat väldigt mycket på sedan farmor gick bort, många tankar har kommit och gått men det som fäst sig i mitt bakhuvud tänkte jag dela med mig av här. För mig innebär det att det är okej att bråka, okej att inte prata med varandra, okej att bete sig som en idiot för familj förlåter när man ber om det. Trots ostabilitet står man där för varandra, som en osynlig sköld som blir synlig i nödfall. Att man alltid kommer vara villig att ge sig in i ett slagsmål, utan att tveka en sekund. Man är varandras hjälte. Det är min syn till dem som är min familj, har varit och alltid kommer vara.

Jag ler, äter och tränar

Bild
En sån härlig dag! Blev Zumba och core, börjar lite lätt efter en veckas sängliggande men jäklar vad bra det gick! Kände mig inte alls trött, kroppen sa inte nej någon gång och svetten rann inte mycket över huvud taget, jag ville köra ännu tuffare än vad som erbjöds. Känns skönt att jag inte tappat muskler eller kondition på den här veckan så nu är det verkligen fullt ös medvetslös som gäller. Tror att min kropp fått den vila den behövde för att bygga upp sig själv ordentligt, så nu har jag verkligen mer energi än någonsin, så något bra kom det ur denna sjukdom trots allt. Jag är till och med hungrig igen!! Har börjat få in bra rutiner med sömnen också, vilket är guld värt. 8 timmar per natt är vad som gäller helt enkelt. Bara bäst Hela jag bara ler Nu ska jag göra något jag inte gör ofta men älskar när jag väl kommer igång, jag ska sätta mig i soffan här uppe i vårt ljusa vardagsrum och läsa för nöjes skull. Något jag alltför sällan gör men nu ska jag ta mig tiden att bara

Slipper sitta still

Bild
Idag känns det som att jag mer eller mindre är back on track, lite småsnuvig och lätt seg i huvudet fortfarande men det känns rätt bra trots det. Vilket betyder TRÄNING, ska ladda inför ett styrkepass idag, antingen om jag går till gymmet och kör 30 min Zumba och 30 min core eller om jag kör ett axel&rygg pass hemma. Kan ju välja fritt nu när jag inte har andra träningspass att anpassa mig efter denna vecka, annars har jag ett schema med muskelgrupper och dagar så jag arbetar igenom hela kroppen ordentligt varje vecka, ska bli skönt att komma igång igen. Helt över taggad på att få börja träna ordentligt, varken min kropp eller mitt mentala är gjort för att sitta still och inte göra någonting vilket har resulterat i långa promenader och spontan styrketräning i trappan, det där med att sitta still är inte riktigt något jag trivs med.

Pulsar fram i snön

Bild
Pulsar i snön med tre storlekar förstora stövlar till cykelskjulet för att lämna de nedrans bollarna efter dagens pass, en hel del hat till de bollarna och till vädret. Vad hände med våren? Absolut att det inte är helt fel med vackra frostmornar men när det blir snöstorm i Mars blir jag bara arg. Annars var jag helt förstörd innan passet men fick massvis med ny energi efteråt, nu blir det snart middag och därefter sömn, jag är långt ifrån frisk och jag orkar inte vara sjuk längre. Har sådan tränings abstinens så det är brutalt, vill bara komma till gymmet så snart som möjligt. Tanken att köra två lättare styrkepass imorgon har slagit mig, vi får helt enkelt se då. Tack och hej leverpastej!! 

Morgondimma

Bild
Vaknade över en timme innan larmet skulle ringa, runt halv 7 kom jag upp och satte mig med mitt morgonkaffe och myste. Därefter blev det en långpromenad i dimman och kylan, riktigt uppfriskande. Denna sjukdom blir bara intressantare, skulle snyta mig och plötsligt blir det någon konstig tryckskillnad i huvudet så jag tuppar av på badrumsgolvet, jag har aldrig svimmat så plötsligt förut så detta var en rätt obehaglig upplevelse. Visste verkligen inte att man kunde svimma av en sådan sak.

Oh, the wonders of makeup

Bild
Orkade bara med en lektion idag, så jag åkte till svenskan och höll mitt tal vilket gick rätt bra, sen åkte jag hem och nu är jag inne på min andra kopp med te. Ont i alla muskler och leder, mår ändå bättre idag men är rätt långt ifrån frisk. Jag ger det en dag till för imorgon är det jobb på kvällen och då har jag inte så mycket annat till val än att vara frisk, pigg och glad. Fascineras över hur jag kan sminka bort sjukdom och trötthet

Utan träning och aptit

Bild
Det här med att inte få träna är inte min grej va, vara sängliggande i ett dygn är rena tortyren så när jag vaknade sju imorse så blev det kaffe och morgonpromenad på 7 km, något måste jag ju få göra. Mår lite bättre idag men hostan sitter rätt djupt måste jag säga. Hoppades på att en lång promenad skulle ge mig lite aptit men på grund av snuvan känner jag ingen smak och sen har dessa hungerkänslor försvunnit helt, vad är det för fel på mig? Nedrans förkylning. Nej nu ska jag försöka peta i mig lite frukost, om inte annat går alltid en smoothie ner så jag får i mig någonting i alla fall. Vad hände med våren? Tycker det ser ut som höst.

Massa té och Dexter

Tröttnat på detta, tunga jobbiga andetag, hostattacker så att jag kräks, igentäppta bihålor och lite huvudvärk på det, jag blir ju inte bättre! Planen var ju att nästan vara fit for fight igen idag men istället så blir det värre, vad gör jag för fel?! Det är bara att vila ännu mer så att jag inte åker på något annat spännande som lunginflammation för det skulle rasera hela min värld totalt så we don´t want that, nu ska jag göra ännu en kopp te och titta lite mer på Dexter. Tjingeling!

Kroppen säger emot

Nu har mitt immunförsvar gett upp, legat utslagen av denna förkylning hela dagen men någon gång skulle ju kroppen säga ifrån, tur att det var nu och inte om en och en halv vecka då studenten påbörjas med middag och skiva, nu kör vi, fullt ös sen arbetslös! Sjuk och sjukskriven, varken jobb eller träning går för sig så imorgon blir det nog en promenad längs vattnet om vädret duger och studier för att jag inte har något annat för mig och inte kan göra så himla mycket just nu. Tack och hej leverpastej!

Ännu ett farväl

Bild
Hejdå starka, stora och vackra lilla farmor, jag älskar dig till månen och tillbaka hundratusentals gånger om.

Coming clean

Bild
Jag räknar kalorier, det blev farligt tillslut och i somras tränade jag väldigt mycket och åt knappt 1000 kcal om dagen, när jag var ensam på landet började jag få mycket bröstsmärtor och knäna höll inte längre så jag tog beslutet att åka hem till Stockholm, om dessa krämpor berodde på att jag var undernärd vet jag inte men jag tolkade det så. När jag började jobba så slutade jag räkna och åt väldigt mycket istället, jag hetsåt nästan varje dag och vikten började komma tillbaka men det skrämde mig så jag började räkna igen. Så har det fortsatt fram tills slutet på januari, hela februari klarade jag mig utan att räkna och känna pressen att hela tiden ligga på kaloriunderskott och ändå äta lagom mängder. Jag började räkna igen för en vecka sedan, jag mår inte bra av det och jag tänker sluta nu för jag orkar inte mer. Jag tänker träna som vanligt för att jag älskar det och mår bra av det men inte något mer skriva in varenda liten sak jag stoppar i munnen, det är inte kul längre. Dock bli

Vår

Bild
Nu har cykeln åkt fram igen, åkte hem och pumpade den och cyklade tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal. Alltså så himla mycket kärlek till vädret! Var tillslut tvungen att skala av både jacka, halsduk och vantar för att det blev så himla varmt sen väl hemma la jag mig ner i gräset en stund och bara njöt. Längtar verkligen tills det blir så varmt att man lägga sig på en filt på baksidan i bikini och plugga hela eftermiddagen, helt klart ett av de bättre sätten att plugga.  Vårkänslor Taggad på vår!

Morning walk

Bild
Vaknade sju och kunde inte somna om, vad hände med att sova till solen gått ner utan problem? Så jag tog mig upp och drack kaffe och gick sedan ut i vårvädret, vilken energikick det ger, så underbart!

Omelett

Bild
Blev en sen lunch idag, precis fått i mig min bästa omelett någonsin bestående av: 2 ägg lite grädde körsbärstomater kallrökt lax 3 sönderrivna skivor ost MUMS! Nu ska här pluggas religion innan det är dags att åka till jobbet i nya fräna skorna, glidit runt i dem idag och jag är frälst, de är så himla bekväma! Pigg, nöjd och glad, känslor som inte fått spendera tid tillsammans på ett tag. Ja gott folk, jag står faktiskt ute i trädgården och kämpar med att få bra bilder på mina skor, allt för en bra bild är sant i mitt fall.

81 trappsteg

Nu har jag sprungit och upptäckt en runda som är exakt 6 km, me like! Sista två km består av några rätt branta uppförsbackar och slutspurten ligger på 81 trappsteg samt en brant uppförsbacke direkt därefter, det svider i låren kan jag tala om! Sitter och avnjuter en C-vitamin drink, känner att jag måste boosta mitt immunsystem extra i dessa sjukdomstider och för att jag jobbar med barn, jag har hållit mig rätt frisk hittills i alla fall. Ska strax hoppa in i duschen och sen äta en rejäl frukost, mums.

Air Max

Bild
Mötte upp mamma i Barkaby för att gå lite på outletten och hittade några riktiga fynd, mamma kom hem med en skjorta och en t-shirt från Tomma Hilfiger och jag med ett par Nike Air Max, riktiga kanonpriser gick det på dessutom. Nu har jag tre par träningsskor, inneskorna (soc), löparskorna (Asics) och de nya övrigt skorna (Nike), känns rätt komplett faktiskt. Jag har fått så ont i foten av att promenera långt i mina Asics så jag hoppas att Air Max är bättre, om inte annat är de ruggigt snygga! Mammas kommentar efter att jag tackat henne några gånger för skorna var "Ja jag gör nästan vad som helst för att du ska sluta springa runt i högklackat", jag bugar och bockar mor min, nu lägger jag nästan klackarna på hyllan, bara nästan.  Lite lagom nykär

Älskart

Allt som ska skrivas idag är skrivet, promenaden gjord i det otroligt härliga vädret och nu avnjuts en Celsius inför ett styrkepass hemma. Jag har en hel del utrustning så ett ordentligt styrkepass är inga problem att genomföra på hemmaplan, skönt ibland att slippa ta sig till gymmet, ska dock kanske dit ikväll och köra ett Zumba och stretch pass för att jag kan och inte behöver sitta och plugga hela kvällen för att jag gjorde det på förmiddagen, jag älskar att vara ledig! 

Ledig

Min första lediga dag på över en månad, första dagen jag inte har någonstans jag måste vara på hela jävla dagen och det är så fruktansvärt skönt! Tog mig en rejäl sovmorgon så denna natt bjöd på hela 9 timmars sömn vilket är det dubbla av vad jag sovit per natt den senaste veckan. Igår var det verkligen koffein that kept me going, krachade direkt när det gått ur kroppen. Idag ska det skrivas tal, snart en långprommis efter kaffet, styrketräna och handla skor med mamma så trots en ledig dag har jag en del att göra men inga måsten, inga tider att passa och allt kan göras i min takt.

Hej jag heter Moa

Bild
Hej jag heter Moa och är hungrig konstant! Äter som en tonårskille känns det som, dock har det blivit lite mycket kakor och choklad idag, det brukar bli så när jag inte tränar. Dagarna jag tränar blir det sällan gottis men vilodagarna är körda, då känner jag mig konstant hungrig vilket kanske är lite bakvänt? Hur som helst så har jag precis ätit middag för två och skickat iväg ett sista mail innehållande personligt brev och C V, vi får se vart detta leder nu. Positiv, bemötande och driven är vad jag försöker förmedla med denna bild.

Medvetslös

Helt slut! Bra styrkepass och tre timmar jobb på det.  Har precis fått i mig middag och vill bara gå och lägga mig, har gått och blivit en morgonmänniska så jag vaknar runt 8 av mig själv och är hur pigg som helst trots att jag somnar runt 3, sen stupar jag totalt efter lunch men då tar jag en Celsius och kör resten av dagen tills jag får lov att landa hemma i min säng, fullt jävla ös och sen medvetslös.  Tjingeling!

Underskattat

Bild
Igår kom en härlig människa med en ros och sen blev det mys middag, mello och en kvällspromenad, sådana kvällar är underskattade. Idag är det Movestrong men först ska jag äta en lätt frukost så kroppen orkar, träningsvärk kommer vara min vän kommande dagarna. Sedan blir det jobba i Enskede, härliga kidz och en trött Moa är inte den bästa kombon men det går ändå, lite celcius på det så är det fullt ös! Gårdagens dejt! Chokladdoppad frukt Och en plastros 

Nytt, nytt, nytt

Bild
Var ute på första intervalls passet idag, tyckte det gick lite för lätt men läste sen att första veckan kommer kännas lätt för att kroppen ska vänja sig vid den typen av träning och resterande veckor kommer vara mycket tuffare. Den enda typen av app jag betalat för är tre tränings appar och det var tre värda köp måste jag säga.   Nu har jag äntligen gått igenom nya axel, biceps och triceps övningar med lättare vikter, körde med 2-3 kg för att få till tekniken innan jag ökar men två var ruskigt jobbiga trots allt så där får jag bygga mig uppåt. Absoluta favoritövningarna av de nya är nog "Iron Cross" och "Cuban press" , jäklar vad de tog! Armarna bara skakade redan efter första setet, men då är de bra.  Jobbigaste axelövningen jag gjort!  Bara allmänt jobbig, men kärlek till det!

Morgonkaffe

Laddar upp inför en förmiddag med fullt ös, träning på det också så ikväll lär jag vara slutkörd. Laddade ner en riktigt grym app för att förbättra min tid när jag springer milen vilket jag endast gjort två gånger och sist låg jag någonstans mellan 50-55 minuter, mobilen dog så exakta tiden finns inte tyvärr.  Blev plötsligt super motiverad att ta upp mitt springande igen, det känns att jag inte är lika aktiv på den fronten längre men nu kör vi igång! 

Sneak peak

Bild
Nu har jag bestämt mig, efter mycket om och men blev det den studentklänningen jag velat ha hela tiden. När den andra kom och jag provade den så var den verkligen hur söt som helst, den var mycket finare i verkligheten än på hemsidan så jag började tveka så nu har jag prövat, fotat och tänkt och kommit fram till att det blir plan A, den sitter bättre. En bra bränna på det tack! 

Det är vackert här där jag bor

Bild
Sådana här mornar kan det bli flera av, Hässelby när det är som vackrast och jag får njuta av det på en joggingrunda, åh vad lite det finns att klaga på denna morgon.