Inlägg

Visar inlägg från mars, 2013

Påsk som det ska vara

Bild
Ännu en lugn dag, kusin åkte hem vid lunchtid och jag satte igång efter lunch med att arbeta lite ute. Har även hunnit plugga ett halvt kapitel matte på förmiddagen, det går bra nu. Nu ligger jag halvdöd i soffan med mamma och tittar på den fjärde Harry Potter filmen som går på tv, familjemys som det ska vara.

Livet är rätt bra såhär när det börjar bli vår

Bild
Nu är det lov och det är bra härligt! Kusin vitamin Helena är här så nu har vi familjemys och tittar på film, riktigt bra dag. Vi åkte och körde ett Zumba pass på förmiddagen och åkte sedan till Vällingby, köpte lunch som vi åt ute på en bänk i solen och sedan tittade vi lite i affärer och jag köpte ett par nya jeans som jag föll för i torsdags. När vi kom hem hoppade jag i arbetskläder och hjälpte päronen med att riva på baksidan i trädgårn, så lite pengar tjänar jag iallafall ihop. Senare blir det påskmiddag med en super chokladig kladdkaka till efterrätt, det här är då en härlig påsk!

Life is to short to be weak

Åh så härligt väder det är idag, hela jag blir så glad! Dock har humöret gått upp och ner idag på grund av lite strul där det inte borde vara strul. Har varit en rätt lugn dag och nu har jag precis ätit upp favorit mellanmålet som består av keso, hallon och valnötter. Omnomnom! Tänkte pallra mig iväg till gymmet och köra ett Zumba pass samt lite styrka nere i gymmet, känns jäkligt bra måste jag säga. Idag har jag sådan fruktansvärd träningsvärk i både rumpa och lår efter gårdagens pass, men det är härlig smärta. Nu rullar allt på fint, jag har motivation till både studier, kost och träning så jag hoppas att jag kan hålla det uppe resten av gymnasietiden på något sätt. Det är en härlig känsla att känna att jag faktiskt orkar, jag känner mig till och med motiverad till att plugga matte hela påsklovet så jag måste verkligen må fruktansvärt bra. Det blir nog bra dethär.

The sun is shining and I'm stuck in the shadows

Bild
Här sitter man och tittar ut på det fantastiska vädret, ut ska jag inte för jag pluggar matte... Hat på detta ämne! Har i varje fall kursprov på tisdag och planerar att äntligen bli godkänd i denna kurs. Har annars varit på gymmet och kört en timmes Zumba pass, sjukt kul och lagom jobbigt, passar mig perfekt!

Fit for fight

Bild
Ännu en vecka, en bra vecka har det varit trots att jag knappt varit i skolan pga. sjukdom. Men det är skönt att känna att jag faktiskt vill vara i skolan och att jag vill träna. Det är länge sedan jag haft den känslan, träna har jag velat men att ta sig till skolan har varit svin jobbigt, nu känns det annorlunda men bra. Jag har i varje fall legat dunder förkyld denna vecka men trots det varit i skolan en eller två lektioner varje dag, nu börjar jag känna att jag är fit for fight igen, tänkte ta mig till gymmet på lördag och se hur knät, vaden och hostan känns och hoppas på det bästa. Saknar att träna när jag legat med både skador och sjukdom i en vecka, lagom segt men nu jävlar ska jag tillbaka ordentligt på alla sätt och vis. Nu kör vi! 

things have a way of turning out just fine

Bild
En bra jävla kväll var vad det var igår, otroligt trött som jag var gick jag ut iallafall och det var rätt värt må jag säga. Sömnbrist var det, lördagen var lång för min del, var vaken från halv ett mitt i natten fram till fyra på morgonen dagen efter, flickan vaknade upp med magkramper, förkylning osv idag, vet inte riktigt hur jag lyckats men antar att immunförsvaret inte mår så bra av lite sömn. Var i varje fall hos mormor över dagen igår, hon bor 42 mil härifrån så jag spenderade halva dagen på tåg men det kändes väldigt skönt att ha varit där trots att hon inte mår alltför bra. Kändes mycket som en dag på jobbet, men det kändes iallafall bra att ha varit där igen. Nu ska jag sova och sen ska jag sova imorgon också sen är jag nog fit for fight igen, men känner att jag är så sänkt med förkylning, skador i båda benen och magkramp så det känns bara dumt att åka till skolan imorgon.  Nöjd och glad tjej Bra jävla kväll Anstränger mig med ordentlig frulle trots att kra

Relax and take a breath

Bild
En studiedag mitt i veckan, åh så skönt! Dagen spenderades med att sova ut ordentligt och äta en väldigt lång frukost som tog cirkus två timmar, tittat lite på Greveholm (orginalet) och sedan varit med bästa Olivia. Vi spenderade studiedagen med att experimentera ihop helt hemgjorda hamburgare, snacka om mästerkockar, det blev då en riktigt lyckad lunch! Efter att Oliva stack vet jag inte riktigt vart timmarna tog vägen, helt plötsligt var klockan sex och jag skulle vara på gymmet vid 20 i sju så jag fick då lite bråttom. Läste dessutom fel på passchemat så jag var helt inställd på att köra ett stenhårt styrkepass men helt plötsligt så sattes det igång dans musik, jag hade hamnat på ett Zumba pass... Zumba är ruggigt roligt så det var inte någon katastrof men jag får ta styrkepasset imorgon istället, TAGGA!

Believe in yourself and you´ll be fine

Bild
En kort dag med utvecklingssamtal och fika, det är helt okej tycker jag. När vi slutade tog jag, Matilda och Gabbe oss till Vällingby och fikade på Waynes i väntan på att ha utvecklingssamtal senare på eftermiddagen, supermysigt! Utvecklingssamtalet gick verkligen över förväntan och jag låg mycket bättre till än jag trodde så det ser på något sätt positivt ut. Tycker själv att det är rätt fantastiskt att det gick så pass bra då jag verkligen inte gjort någonting denna termin och knappt varit på lektionerna, det enda de sa var att jag ska plugga lite mer hemma och sluta dagdrömma och prata på lektionerna, det gamla vanliga alltså. Sedan åkte jag och pappa till Vällingby en sväng till och köpte skor till gymmet och ett par Converse, LYCKA. Nu ska man mumsa på semlor och ta det lugnt med någon bra serie eller film, en kväll som får fyra av fem toasters! Blev kär så de fick åka med hem dem med <3 Så jäkla tuffa, lyser nästan rosa i verkligheten!

The summer is coming closer

Bild
Ännu en no lifer fredag, dock tycker jag att det är rätt skönt att träna, komma hem till middagen och sedan titta på serier resten av kvällen, bara slappa efter skolveckan. Imorgon blir det däremot andra bullar! Bästis kommer hit och myser hela långa dagen och sedan pallrar vi oss iväg på 18 års partaj, så inatt ska jag sova ordentligt så jag orkar med den intensiva morgondagen. Ska upp relativt tidigt för att åka skridskor med pappa också, åka någon timme i strålande sol och massa minusgrader blir nog supermysigt bara vi har med oss en termos med varm choklad.  Rockar BAZINGA linnet från London  Det är sommarvarmt i korridoren, där hänger vi på matten Glajjor var en nödvändighet i vår sommarkorridor

Let me drink my coffee alone

Bild
Idag kom man hem lagom till middagen då man varit på en föreläsning om kost & träning på Idrottshögskolan inne i stan, föreläsningen var faktiskt rätt intressant och jag fick lära mig lite nya saker, dock visste man rätt mycket redan men intressant var det iallafall. Sedan har jag verkligen insett hur viktig morgonen är för mig, jag mår så bra resten av dagen när jag kunnat sitta i lugn och ro med mitt morgonkaffe, gärna går jag upp 2 timmar innan bussen går så jag hinner ta en promenad också, så mina vänner ska tacka min väckarklocka som tvingar upp mig för att ingen åkt på en smäll än (skämt åsido) men jag har märkt att det spelar otroligt stor roll för hela dagen om jag inte stressar på morgonen. Ikväll då? Ikväll blir det en löprunda med Simon och sedan ska jag sussa sött för att tagga fredagen som kommer imorgon, då blir det gymmet på eftermiddagen, både dans och styrkepass så kvällen imorgon blir nog spenderad i soffan med en film, får bli ändring på det på lördag!

Fortsätt dansa fastän hjärtat blöder

Bild
Hej hopp! En bra dag igen, jag är så fruktansvärt glad just nu! Tog mig en promenad på över en timme i solnedgången när jag kom hem från plugget, supermysigt men lite småkyligt måste jag erkänna. Imorse kom jag upp en timme tidigare än planerat så jag hann en sväng till gymmet och kunde sedan ta det lugnt hemma och dricka mitt mumsiga morgonkaffe i lugn och ro, riktigt härligt! Dagens våriga outfit! Njöt av solnedgången

Please just stay this way, ok?

Allt känns väldigt bra just nu, tränar och äter som jag borde, inget strul någonstans, allt bara flyter på. Okej, skolarbetet flyter nog inte på som det ska, men jag känner att det är väldigt orelevant för tillfället, måste fokusera på mig själv att jag ska må bra och det går framåt. Det krävdes nog ett lov för att få mig på fötter igen, nu ska jag kämpa resten av terminen och klara av det mesta som jag ska. Nu har tröttheten kommit ikapp och jag har sovit som en prinsessa i två nätter nu, superskönt! Hoppas det håller i sig fram till sommaren för jag orkar inte med fler svackor i sömnen, det räcker nu! Ikväll ska jag ta det lugnt, äta middag, ta en löprunda, läsa lite i boken jag ska läst ut snart och sova ordentligt för imorgon ska jag upp till gymmet innan plugget och köra gärnet. Hurtbulle #1

Det här med sportlov det tycker jag om

Bild
Och nu är sportlovet snart över, jag har hunnit vara i London med mamma och haft en hedag i Romme med bästa Matilda, ett helt okej lov. London var helt fantastiskt, ska definitivt dit igen, nästan så att jag funderar på att flytta dit i något år bara för att. Vi åkte till "The making of Harry Potter" vilket var helt otroligt att se. Vi fick se rekvisita, stora salen, nattbussen, uppbyggda scener och allt var direkt taget från filmerna, allt som fanns där är de saker som faktiskt användes i filmerna, jag kan helt ärligt säga att jag tyckte det var fantastiskt att se. Dock var alla människor som ville fotograferas framför alla objekt förfärligt irriterande för mig som bara ville få snygga bilder på allt och inte bryr mig om att jag ska synas på bilden, bara jag får en bra bild. Nu blir det bildbomb på mitt lov Jag tror jag lyckades få fel namn varenda gång på Starbucks I diagongränden får man tyvärr inte tag på enhörningsblod, TYPISKT! Hängde även inne på Olliv